Kirli Sepeti'nin Yasemin'i Bestemsu Özdemir'den olay olan açıklama! "İhtiyaç duymadım"

Son dönemlerin popüler dizisi Kirli Sepeti'de Yasemin rolüyle yer alan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, hakkında çıkan estetik haberlerine tepki gösterdi. Ünlü oyuncunun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin estetik sorularına çıkışarak estetik haberlerini yalanlamıştı. Ünlü oyuncu bu kez söylemleri üzerine sosyal medyada yayınlanan eski fotoğrafları için açıklama yaptı. 

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

ESKİ RÖPORTAJLARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ!

Daha önce verdiği bir röportajı sırasında "Estetik yaptırmıyorum çünkü mimiksiz nasıl oynanır bilmiyorum." şeklinde konuşan Bestemsu Özdemir, sözlerine 
"Sadece dişlerimi yaptırdım. Dudaklarım o yüzden bir tık öne çıktı. 16 yaşındaki fotoğrafımı koyup, 'Estetik yaptırdı' demeleri komik. Şu an 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor. Annem ortada ona benziyorum. Estetik yaptırmadığım belli. Mimik yapabiliyorum. Estetik yaptırmadım, yaptırmayacağım." diyerek devam etmişti. 

Bestemsu Özdemir eski hali

Bestemsu Özdemir eski hali

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE YORUM ALDI!

Ünlü oyuncu çıkan yeni haberler üzerine pek de farklı bir cevap vermedi. Yüzünde estetik işlem olmadığı konusunda ısrarcı olan Bestemsu Özdemir, estetiğe bakış açısını "Çok kişisel bir şey, çok kişisel bir tercih bu. Ben ihtiyaç duymadım çünkü oyuncuyum. Mimiksiz oyuncu olmak bana biraz garip geliyor. O yüzden mimiklerimi kullanabilmek adına estetik yaptırmayı düşünmüyorum." sözleriyle anlattı.  Röportajının yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu, açıklamalarıyla adeta sosyal medyanın diline düştü. 

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0