Tamer Karadağlı kendisini tiye alan Şahan Gökbakar'ı mahkemeye veriyor!

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, son dönemde yapımlarından ziyade saygı sınırlarını zorlayan tiye alıcı videolarıyla gündemi meşgul ediyor. Gökbakar, bu kez de geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı'nın Antalya Büyükşehir Belediyesi ile aralarında geçen tartışmayı hedef aldı. Karadağlı hakkında alay edici video çeken Gökbakar bu kez affedilmedi. Tamer Karadağlı, Şahan Gökbakar'a dava açacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsız ve döküntü halini görünce isyan etmişti. Yayınladığı videoda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Tamer Karadağlı, "Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" demişti.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

KÜLTÜR MERKEZİ TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Karadağlı'nın videosuna sessiz kalmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, binanın Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait olduğunu ve tüm bakım onarım işlerinin yine Bakanlık'ın sorumluluğunda olduğunu öne sürmüştü. Bunun üzerine Tamer Karadağlı, Böcek'in iddiasını belgelerle yalanlamış ve yeni bir video yayınlayarak protokol maddesini okumuştu. Karadağlı, "Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız. Ve protokolümüzdeki maddeyi okuyorum; 'Taşınmazda iş bu protokol süresince meydana gelmesi muhtemel esaslı bakım, onarım ve tamir masrafları taşınmaz maliki tarafından, basit ve kullanıcıların isteğine bağlı bakım, onarım, tadil ve tamirat masraflar ise DÖSİMM tarafından karşılanacaktır. Yani musluk bozuldu içeride küçük tadilatlar onlar bize ait. Tekrar ediyorum biz bakanlık, devlet tiyatroları, opera ve bale, kültür merkezinde sadece kiracıyız. Binanın dış bakımı onarımı sadece belediyeye ait. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun" şeklinde konuşmuştu.

Muhittin BöcekİLİŞKİLİ HABERMuhittin Böcek'in Bakanlık'a ait dediği binaya Tamer Karadağlı'dan belgeli yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne, Bakanlık tarafından tamir ve onarım hakkında 5 farklı yazı gönderdiği ve Belediye'nin hiçbirine cevap vermeyip gerekeni de yapmadığı ortaya çıkmıştı.

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

ŞAHAN GÖKBAKAR YİNE HADSİZLİĞİNİ YAPTI

Sık sık yayınladığı sözde komedi videolarıyla saygı sınırlarını zorlamasıyla bilinen Şahan Gökbakar, bu kez Tamer Karadağlı'yı hedef gösterdi ve kendi evinde çektiği videoda "...Ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor." şeklinde konuşmuştu.

TAMER KARADAĞLI ŞAHAN GÖKBAKAR'I MAHKEMEYE VERİYOR

Gökbakar'ın videosu sosyal medyada yayıldı ancak Karadağlı, bunu affetmedi. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun haberine göre, Tamer Karadağlı, kendisiyle ve temsil ettiği kurumla alay eden, devleti itibarsızlaştıran Şahan Gökbakar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi. Eyüboğlu, sosyal medyadaki iktidar karşıtı kitlenin, Karadağlı'yı linç etmesine karşın Karadağlı'nın haklı olduğunu vurguladı.

Ünlü oyuncu Ramy Youssef'ten Filistinlilerin "ızdırabı sona ersin" duası

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ramy Youssef'ten Filistinlilerin "ızdırabı sona ersin" duası

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 31

blnt 3 hafta önce

Devlet memuru nedir öğretilecek bu hadsize

bayram 4 hafta önce

şadan mıdır şaban mıdır onu kim hesaba alıyor anlamıyorum insan kılıklı yaratık

Nizamettin 4 hafta önce

Bu şebeği niye dikkate alıyorsunuz ki?

M. Ali 4 hafta önce

Sayın Karadağlı, o sizin denginiz değil, sallayın gitsin..

Atatürkçü Mustafa 4 hafta önce

sahan gökbakar çok şımarmış

Yorumların Tümünü Okuyun