Sinan Akçıl sosyal medyadan isyan etti! "Biz ülkemizi korumadan..."

31 Mart yerel seçimlerinde İBB adayı Murat Kurum'a olan desteğini her fırsatta dile getiren ünlü müzisyen ve şarkıcı Sinan Akçıl, yaptığı açıklamayla gündem oldu. Akçıl, "ok o zaman biz ülkemizi korumadan müzik yaklaşım" diyerek isyan etti.

Cumhur ittifakı İBB adayı Murat Kurum'a seçim döneminde şarkı besteleyen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, sosyal medyada paylaşımıyla dikkat ekti. Seçim döneminde her fırsatta Murat Kurum'a desteklediğini dile getiren Akçıl, ünlü arkadaşlarından gelen mesajlara sinirlendi ve tepkisini ortaya koydu.

"BİZ ÜLKEMİZİ KORUMADAN MÜZİK YAPALIM SADECE..."

Ülke gündemi yakından takip eden Akçıl, yaptığı yazılı açıklamada "Çok ünlü arkadaşlarım arayıp, 'Türkiye'nin en büyük müzisyenlerinden birisin, girme şu vatan, millet, siyaset işine' diyorlar da alakayı çözemiyorum. Ok o zaman biz ülkemizi korumadan müzik yapalım sadece. En sevmediğim kişi tarafı belli olmayan kişidir. Onun çıkarından veya planından korkarım ben. Vatanı çok sevdiğim ya da bunu belli ettiğim için ben zarar görmem merak etmesinler..." ifadelerine yer verdi. 

Ünlü şarkıcı sanat camiasında tarafını belli etmeyen, sessiz kalan ünlü isimleri ti'ye aldı ve sessiz kalmayacağını dile getirdi. Akçıl'ın bu paylaşımı sonrası sosyal medyada destek mesajları geldi.

"SEVİNDİRMEYİN TÜRKİYE DÜŞMANLARINI" 

Sinan Akçıl, daha önce de sosyal medya hesabından şu cümleleri yayımlamıştı; "Bir Arkadaşım diyor ki, 'İstanbul gitti'... Sanki bir diğer partiye oy veren Yunanistanlı. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için ve içinde yaşıyoruz, tek dileğim 4.5 yıl boyunca istikrar, huzur ve ülke menfaatleri için yaşamak. Sizin de öyle olsun. Seçimler, savaş değil. Sevindirmeyin Türkiye düşmanlarını. Bunları yazmak istedim."

Şarkıcı Nilüfer ile Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı'nın son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Nilüfer ile Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı'nın son hali şaşırttı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

yunus 4 hafta önce

Siyaset işine karışırsın elbette ancak fanatik olarak değil;bildiğin doğruları hep konuşmak adına karışırsın.Sizin ağzınızdan keşke şunları da duyabilsek: gayri resmi 13,5 milyon mülteci,göçmen,yabancının bu ülkeye bir plan dahilinde getirilmesini,Türklüğün devşirilmesini,emekli maaşlarınıda konuşun lütfen!Kimse size siyaset yapmayın demiyor sadece yağcılık yapmayın köşe kapacağım diye.

mecnun 4 hafta önce

adamsın sinan akçil seni allah için seviyorum

salih 4 hafta önce

sinan akçılı yedirmeyiz

tru 4 hafta önce

oy veren yunan değil ama seçilen yunanistana gidip ben de yunanım diyen biri

İsmail 4 hafta önce

Sayın AKÇIL; senin ve senin gibi düşünmeyenlerin haricindekiler vatanlarını sevmiyorlar mı, onlar her ne yapıyorlarsa öyle mi yapıyorlar.... Ne olursunuz artık şunu anlayın ve kabullenin; Mutlak olan her ne varsa Allah katında ve Allah Katından gelenler-gönderilenlerdir, diğerleri de mutlaka olacaktır, olmalıdır da yaşam tümüyle zengindir lütfen sınırlamayın ve ötekileştirmeyin....