Prens Harry kansere yakalanan yengesi Kate Middleton'a söylediklerine bin pişman!

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton'ın kanser olduğunu duyan Prens Harry, iddialara göre yengesi hakkındaki ağır ithamları nedeniyle büyük bir vicdan azabı çekiyor. Üzüntü ve pişmanlık duyan Harry'nin yüz çevirdiği kraliyet ailesine adım atacağı söylenenler arasında.

Son dönemlerde dünya basınının odak noktası haline gelen İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton, geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden bir ameliyat olmuş ve uzun bir süre gözlerden uzak kalmıştı. Middleton'ın bir anda adeta ortadan kaybolması panik dalgasına neden olurken iddiaların ardı arkası kesilmedi. Galler Prensesi hakkında çeşitli komplo teorileri türerken gerçek kısa bir süre ortaya çıktı. Middleton, yayımladığı bir videoda kanser olduğunu duyurdu.

Kate Middleton

Kate Middleton

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran hastalık haberinin ardından 4 yıl önce kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry'den ilginç bir hamle geldi. ABD’ye gittikten sonra verdiği röportajlarda İngiliz kraliyet ailesinin sırlarını bir bir anlatan ve yengesi Middleton'ı da hedef alan Prens Harry, iddialara göre pişmanlık duyuyor. 

Kate Middleton ve Prens Harry

Kate Middleton ve Prens Harry

Kate'e yönelik ağır suçlamalarda bulunan Harry'nin 'Spare' isimli kitabında yengesi hakkında söylediklerinden dolayı üzüntü duyduğunu öne süren bazı kaynaklar, Harry'nin barışmak istediğini de ifade etti.

Middleton'ın bu çağrıya nasıl bir dönüş yapacağı merak konusu haline geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelin Evi programında yapılan çay sunumu olay oldu! "İşe ters başlamışsın"

Yemekteyiz yarışmasında kriz çıktı!  Zuhal Topal'ın sofrada zor anları

İLİŞKİLİ HABER

Yemekteyiz yarışmasında kriz çıktı! Zuhal Topal'ın sofrada zor anları
Almanya'da doğup büyüyen Derya Taşbaşı Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı!

İLİŞKİLİ HABER

Almanya'da doğup büyüyen Derya Taşbaşı Türkiye'yi yere göğe sığdıramadı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0