Yemekteyiz yarışmasında kriz çıktı!  Zuhal Topal'ın sofrada zor anları

Yayınlandığı günden beri kadınları ekran başına toplayan ve izlenme rekorları kıran Yemekteyiz yarışmasında kriz adeta izleyicileri güldürdü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son bölümde çok garip anlar yaşandı. Yarışmacılardan Kübra Hanım masada adının dahi anılmasını istemediği tatlıdan bahsetti. Tatlının adı anılınca inledi, titredi krize girdi. O anlar karşısında Zuhal Topal şaştı kaldı.

Zuhal Topal "şu yapılsa yemem yediğiniz bir yemek var mı?" diye sormasının ardından yarışmacı Kübra Hanım, bir tatlının adını duyduğundan krize girdiğini söyledi. "Kesinlikle o tatlıyı yapmayın. İnşallah menülerinizde yoktur. Eğer olursa büyük dehşet çıkartırım. Kriz geçiyorum" diyerek tatlının adını kağıda yazdı. Diğer yarışmacı kağıtta yazan kalburabastı yazısını okuyunca krize girdi. Kübra Hanım kalburabastının adını duyunca önce inledi sonra titreyerek ağlamaya başladı.

Yemekteyiz'de kalburabastı krizi! Kadın yarışmacı tatlıyı duyunca önce inledi sonra ağladı.

"TATLIYI YEDİKTEN SONRA KABUS GEÇİRDİM"

Tatlıya karşı neden bu şekilde olduğunu anlatan yarışmacı, "Annem bu tatlıyı yaptıktan sonra yaptığı gecesi ben o tatlıyı yedim. Tatlıyı yedikten sonra kabus geçirdim. Kabusu tatlıyı yediğim için gördüğümü düşündüm. O tatlının böyle bir uğursuzluk getirdiğine inanıyorum" dedi. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Zuhal Topal ise "Tövbe yarabbim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

 

Emine Erdoğan'dan Kadir Gecesi paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Kadir Gecesi paylaşımı!
Prens Harry kansere yakalanan yengesi Kate Middleton'a söylediklerine bin pişman!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry kansere yakalanan yengesi Kate Middleton'a söylediklerine bin pişman!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0