Kate Middleton'ın annesi ve babası borç batağında! 'Annesi Prenses'i sıkıntıdan uzak tutuyor'

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Galler Prensesi Kate Middleton'ın annesi ve babası Carole-Michael Middleton çiftinin yüz binlerce dolarlık borçlarını ödeyemediği ortaya çıktı.

Ocak ayıda geçirdiği karın ameliyatı sonrası görüntü vermeyen ve yokluğuna dair birçok spekülasyon çıkan İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile kanser olduğunu duyurdu. Tüm dünyanın odak noktası haline gelen Galler Prensesi, sağlık sorunlarıyla uğraşırken bir yandan da ailesindeki borç kriziyle karşı karşıya kaldı.

Kate Middleton

Kate Middleton

The Times UK'de yer alan habere göre; Prenses'in annesi ve babası Carole-Michael Middleton çiftinin The Party Pieces Company adlı şirketleri nedeniyle 300 bin dolardan fazla borcunun olduğu ve bu parayı ödemekte zorlandıkları iddia edildi.

"AİLE KATE'İN TAMAMEN İYİLEŞMESİNE ODAKLANMASINI İSTİYOR"

US Weekly'e açıklama yapan aileye yakın bir kaynak, Middleton ailesinin şu an sadece kızlarının sağlığını düşündüğünü ve bundan dolayı yardım beklemediklerini aktardı. Ailenin iş hakkında konuşmama kararı aldığını da belirten kaynak, şöyle konuştu:

"Carole, umutsuzca Kate'in tamamen iyileşmesine odaklanmasını ve bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor. Aile için çok zor bir dönem ama çocuklarından herhangi bir yardım beklemiyorlar ve onların endişelenmesini istemiyorlar. Middleton ailesi birbirlerine çok yakınlar ve her zaman birbirlerini kontrol ediyorlar, ancak Prenses'in sağlığına odaklanması gerektiği için iş hakkında konuşmak yasak."

ANNESİ KATE İÇİN ÇOK ENDİŞELİ

Kraliyet yorumcusu Afua Hagan ise "Aile şu anda stresli bir dönemden geçiyor ve Carole kızını bu durumdan korumak için elinden geleni yapacaktır. Şirketleri battı ve bu aile için yıkıcı oldu, ama Carole şu anda en çok Kate'in iyiliği için endişeleniyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kate Middleton annesi ve babası

Kate Middleton annesi ve babası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ermenistan’ın Eurovision şarkısı "Süt Kardeşler" film müziğiyle benzetilince ortalık karıştı

ÇGHB'nin eski oyuncusu Zeynep Koçak'ın değişimine kimse inanamadı! Resmen estetik harikası..

İLİŞKİLİ HABER

ÇGHB'nin eski oyuncusu Zeynep Koçak'ın değişimine kimse inanamadı! Resmen estetik harikası..
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0