Eda Ece'den eğlenceli paylaşım! Annesinin o tepkisi olay oldu

Hamileliğine dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına alarak mutlu haberini duyurmuştu. Doğumundan kısa bir süre sonra sosyal medya paylaşımlarına geri dönen ünlü oyuncu bu kez eğlenceli bir paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin oldukça popüler dizisi Yasak Elma'da 'Yıldız' rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, 2023 yılında oyunculuk kariyerine ara vererek ünlü basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Düğününden kısa bir süre sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına aldı. Doğumunu bebeğinin ismiyle sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, annesinin o anlara verdiği tepkiyi paylaştı. Ünlü oyuncunun espritüel paylaşımı sosyal medyada adeta beğeni rekoru kırdı.

Eda Ece ve annesi

Eda Ece ve annesi

'ANNEMİN ADINI KOYACAĞIM' DEMİŞTİ!

Hamilelik sürecinde verdiği bir röportaj sırasında "Benim ismimi de son dakika koymuşlar. Normal bir isim koymak istiyorum. Yeni isimler çok değişik. Yeğenimin sınıf listesini baktım, ‘Lili, Lala, Lolo’ gibi isimler var. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım." şeklinde konuşan ünlü oyuncu, kızına annesinin ismini değil Mina İpek ismini verdi. 

Eda Ece

Eda Ece

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Doğumdan sonraki paylaşımları arasında annesine de yer veren ünlü oyuncu, annesinin verdiği bir tepkiyi paylaşarak "Annem adının koyulmadığını fark edince..." notunun düştü. Annesinin yüz ifadesiyle büyük beğeni alan ünlü oyuncu hemen ardından "Şaka tabi ki canım annem hakkın ödenmezmiş vallahi nasıl anladım bilemezsin" şeklinde konuştu. 

İşte, Eda Ece'nin o paylaşımı...

Tarkan'a büyük şok! Cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'a büyük şok! Cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı
Organ nakliyle ölümden dönen 51 yaşındaki Hakan Taşıyan'ın son hali!

İLİŞKİLİ HABER

Organ nakliyle ölümden dönen 51 yaşındaki Hakan Taşıyan'ın son hali!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0