Tarkan'a büyük şok! Cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun yargılandığı cinayet davasında mahkeme son kararını verdi. Mahkeme, Tevetoğlu'nun da aralarında olduğu 5 sanığın ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını hükmetti.

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun cinayetle yargılandığı davada karar çıktı.

Servet Tevetoğlu

Servet Tevetoğlu

17 Ocak 201'de Esenyurt'ta iş yerinde önce silah ile vurulan daha sonra ise dükkanda yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz cinayetine ilişkin yargılanan Servet Tevetoğlu ve 5 sanık hakkında karar verildi. Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmada tutuklu sanık Servet Tevetoğlu, SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Müştekiler Yüksel Çelik, Hava Gönülkırmaz ve taraf avukatları da duruşmaya katılım sağladı. Duruşmada mahkeme, Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bültenin infaz edilmediğini ifade etti.

"7 YIL OLDU EN AĞIR CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUM"

Duruşmada söz verilen müşteki Yüksel Çelik "Sanıkların en ağır cezayı almalarını istiyorum" talebinde bulundu. Öte yandan maktulün annesi Hava Gönülkırmaz ise "7 yıl oldu katiller yakalanmadı. En ağır cezayı almalarını istiyorum" diye konuştu.

Son sözü sorulan sanık Servet Tevetoğlu ise beraatini istediğini ifade etti.

Tarkan ve kuzeni Servet Tevetoğlu

Tarkan ve kuzeni Servet Tevetoğlu

DOSYANIN AYRILMASI KARARI

Kararını açıklayan mahkeme, firari sanık Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bülten ve yakalama emrinin bugüne kadar infaz edilmemesi nedeniyle sanığın dosyasının ayrılmasında karar kıldı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme, diğer sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak'ın "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını hükmetti.

Ayrıca tutuksuz yargılanan Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak'ın da tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına da karar verildi.

İDDİANAMEDEN DETAYLAR

İddianamede olay günü gece 02.00 sıralarında Yüksel Çelik'e ait bir şarküteri dükkanında silahlı kişilerin gittiği ve maktul Ercan Gönülkırmaz'a ateş ettikleri, bu kişilerin yanlarında getirdikleri yanıcı maddeyi iş yerine dökerek, ateşe verdikleri bilgisine verildi. İddianamede Ercan Gönülkırmaz'ın hayatını kaybettiği, işyerinin yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldiği aktarılarak sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu ve Turgay Tokur'un 2 otomobille olay yerine gittikleri, sanıklardan birinin maktüle ateş ettiği, Servet Tevetoğlu'nun ise işyerini ateşe vererek araçla kaçtıkları bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat-Engin Polat çifti davasında yeni gelişme! Adliye koridorunda eşine seslendi

Tom Cruise Bugatti'den inerken resmen can çekişti! Ünlü markadan Cruise'a veto

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise Bugatti'den inerken resmen can çekişti! Ünlü markadan Cruise'a veto
Mustafa Ceceli'den radikal karar! Yeni imajıyla şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli'den radikal karar! Yeni imajıyla şoke etti
Eda Ece'den eğlenceli paylaşım! Annesinin o tepkisi olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'den eğlenceli paylaşım! Annesinin o tepkisi olay oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ebu Talha 3 hafta önce

Tarkan üzülmüş mü? Eyvah ne yapacağız şimdi???

ömer 3 hafta önce

Tarkan'a mı üzülelim, ölene mi? suçu olan çeksin cezasını...