Demet Özdemir İtalyan dergisine kapak oldu!

Can Yaman'la birlikte başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle ismini dünyada geniş kitlelere duyuran Demet Özdemir, Elle İtalya'ya kapak oldu.

Şöhreti ülke sınırlarını aşan Demet Özdemir, özellikle İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip. Ünlü oyuncunun instagram hesabında 16 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Demet Özdemir, dünyaca ünlü dergi Elle İtalya'nın yeni sayısı için kameralar karşısına geçti.

Demet Özdemir Elle İtalya kapağı

Demet Özdemir Elle İtalya kapağı

DEMET ÖZDEMİR İTALYAN DERGİSİNE KAPAK OLDU

Demet Özdemir geçtiğimiz ay Elle İtalya dergisinin yeni sayısı için kameralar karşısına geçti. Milano'da kapak çekimlerini gerçekleştiren Özdemir, dergiye röportaj verdi.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Özdemir, verdiği röportajda "Başarısızlık ve olumsuzluk duygusu üzerinde durmamaya çalışıyorum. Her gün kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim düşüncesi beni başarıya götürüyor." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rafet El Roman şoke eden ilginç dans şovuna hız kesmeden devam ediyor!

Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

İLİŞKİLİ HABER

Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0