Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden sular durulmazken, Kraliyet Ailesi'nden ayrıldıktan sonra eşi ve çocuklarıyla yeni bir hayat kuran Sussez Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde Los Angeles Çocuk Hastanesi'nde görüntülendi. Çiçekli elbisesiyle dikkat çekebn Markle'ın eltisi Kate Middleton'a gizli mesaj yolladığı iddia edildi.

Son zamanlarda üzerlerinde adeta kara bulutların dolaştığı Kraliyet Ailesi'nde ilk olarak Galler Prensesi Kate Middleton'ın uzun zamandır görülmemesi ve peşi sıra çıkan haberler gündem olurken, Prens III. Charles'ın kanser tedavisi gördüğü iddiaları da gündeme bomba gibi oturmuştu. Kraliyet'ten ayrılarak eşi ve çocuklarıyla kendisine yeni bir yol çizen ve Los Angeles Çocuk Hastanesi'ni ziyaret eden Sussez Düşesi Meghan Markle da dikkatleri üzerine çekti. Giydiği çiçek desenli elbisesiyle dikkatleri üzerine toplayan Markle'ın, uzun süredir görülmeyen ve çektiği video ile kanser olduğunu duyuran eltisi Kate Middleton'a gizli bir mesaj gönderdiği ileri sürüldü.

Meghan Markle

Meghan Markle

Kraliyet gelini Maghan Markle yıllar sonra sosyal medyaya döndü!Yeni girişimi gündem olduİLİŞKİLİ HABERKraliyet gelini Maghan Markle yıllar sonra sosyal medyaya döndü!Yeni girişimi gündem oldu

ELTİSİNE ZEYTİN DALI MI UZATIYOR?

Moda uzmanına göre; son halka açık görünümünde 2 bin 776 sterlin değerinde, ilkbaharı temsil eden çiçekli desenli bir elbise giyen Markle bu elbisesiyle yalnızca ilkbaharın başlangıcını işaret etmekle kalmayıp aynı zamanda kanserle savaşan ve aralarında suların durulmadığı eltisi Kate Middleton'a da zeytin dalı uzatıyor.

Meghan Markle ile Kate Middleton

Meghan Markle ile Kate Middleton

"ÇİÇEKLER DOSTLUK VE AFFETMEYİ SİMGELER"

Fabulous Dergisine 'Kraliyet ailesi, giysilerini ince mesajlar iletmek için kullanmakla ünlüdür' açıklamasında bulunan modacı Amber, "Meghan, giysilerini bakış açılarını değiştirmek için kullanmayı becermiş. Düşes, açıkça çiçekli kıyafetiyle bir mesaj gönderiyordu. Onunla saf, iyimserlik ve dostluk anlamına gelen çiçekler, büyümeyi ve açmayı temsil eder. Ve oldukça dokunaklı bir şekilde, çiçekler affetmeyi simgeler. Meghan, Kate'e zeytin dalı uzatıyor olabilir mi? Düşes, hayatında heyecan verici yeni bir bölüme adım atarken, geçmiş olayları arkasında bırakmak yeni, taze bir senaryo yazmak istiyor gibi görünüyor. Kuşkusuz, Meghan'ın son birkaç yılın olaylarını geride bırakmak istediği açıktır" ifadelerini kullandı.

Meghan Markle mesaj

Meghan Markle mesaj

Demet Özdemir İtalyan dergisine kapak oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir İtalyan dergisine kapak oldu!
Hakan Sabancı'nın eski fotoğrafını görenler tanıyamadı! Adeta evrim geçirmiş

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Sabancı'nın eski fotoğrafını görenler tanıyamadı! Adeta evrim geçirmiş
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0