Hakan Sabancı'nın eski fotoğrafını görenler tanıyamadı! Adeta evrim geçirmiş

İş dünyasının hatrı sayılır ailelerinden Sabancıların oğlu Hakan Sabancı, bir süredir ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Hakan Sabancı'nın seneler öncesine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafı görenler Sabancı'nın değişimine inanamadı.

Son dönemde sık sık Hande Erçel ile birlikte konuşulan Hakan Sabancı, şimdi de yıllar öncesine ait bir fotoğrafıyla gündemde. Arzu Sabancı, büyük oğlu Hacı Sabancı'nın mezuniyetine ait bir fotoğraf paylaşınca Hakan Sabancı'nın değişimi konuşulmaya başlandı.

Hakan Sabancı

Hakan Sabancı

HAKAN SABANCI'NIN DEĞİŞİMİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Arzu Sabancı büyük oğlu Hacı Sabancı'nın Boston'daki mezuniyet töreninden bir kare paylaştı. Sabancı'nın "Hacımın mezuniyeti" notuyla paylaştığı fotoğraf, Hakan Sabancı'nın şaşırtan değişimiyle gündem oldu.

Arzu Sabancının paylaşımı

Arzu Sabancının paylaşımı

33 yaşındaki Hakan Sabancı'nın eski fotoğrafı görenleri şaşırttı. Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından "evrim geçirmiş" şeklinde yorumlar yapıldı.

Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

İLİŞKİLİ HABER

Çiçekli elbisesiyle dikkat çeken Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0