Eurovision sahnesinde olacak olan Sertab Erener'den üzen haber! Hastalığını açıkladı

Ünlü şarkıcı Sertab Erener'den hayranlarını üzecek haber geldi. Eurovision sahnesinde olacak olan Erener, hastalandığını açıkladı ve sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Şarkıcı Sertab Erener'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenildi. Bu sene gerçekleşecek olan bu Eurovision'da  sahne olacak olan ünlü şarkıcı bu haberle hayranlarını sevindirmişti. Ancak, Kuzey Afrika’dan geçtiğimiz hafta ülkemize giren, Marmara ve Ege'de etkili olan çöl tozu, Sertab Erener'i hasta etti.

ÜZÜCÜ HABERİ BÖYLE AÇIKLADI

Muayene sonrası görüntülenen Erener gazetecilerin sorularını yanıtladı. TV100'de yer alan habere göre; sinüzit şikayetleri artan Sertab Erener, doktor kontrolü sonrası soluğu bir eczanede aldı.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Sertab Erener, "Sinüzit oldum. Polen, toz, Afrika tozu ne varsa. Genel olarak iyiyim" dedi. 2024 Eurovision'da sahne alacak olan Erener, müzikal çalışmalarıyla ilgili gelen sorulara, "Sokakta albüm konuşmayalım, başka zamana" şeklinde cevap vermeyi seçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berdan Mardini'nin o sözleri olay oldu! "Bakımsız herkes çirkin..."

Davet yemeğinden 4 milyon TL kazanmıştı! Meryem Uzerli'den olay olan yeni anlaşma

İLİŞKİLİ HABER

Davet yemeğinden 4 milyon TL kazanmıştı! Meryem Uzerli'den olay olan yeni anlaşma

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0