Disney Plus'tan Can Yaman'ın başrolünde olduğu El Turco dizisi kararı!

ABD merkezli dijital film ve dizi platformu Disney Plus Atatürk filmi skandalından sonra yeni bir olaya daha imza attı. Can Yaman'ın başrolünde oynadığı El Turco isimli diziyle ilgili beklenmedik bir karar geldi. Disney Plus, diziyi yayınlamaktan vazgeçti.

Ay Yapım imzalı, Can Yaman'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı El Turco isimli dizi, Disney Plus'ta yayınlanacaktı. Disney Plus'ın El Turco dizisini yayınlamaktan vazgeçtiği öğrenildi. Ay Yapım, diziyi yayınlamak için başka platformlarla görüşecek.

Can Yaman El Turco

Can Yaman El Turco

DISNEY PLUS'TAN EL TURKO KARARI

Disney Plus, Can Yaman'ın başrolünü oynadığı El Turco dizisini yayınlamaktan vazgeçti. Ay Yapım, MIPTV'den başlayarak farklı platformlarla temasa geçecek.

Orhan Yeniaras'ın El Turco II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri romanından esinlenen dizi, 1683'teki İkinci Viyana Kuşatması'nda yaralandıktan sonra yerleştiği Kuzey İtalya'daki Moana köylüleri tarafından bakılan ve daha sonra derebeylerine ve onların ağır vergilerine karşı başarılı bir köylü ayaklanması örgütleyen Osmanlı askeri Balaban Ağa'nın hikayesini anlatıyor.

Can Yaman

Can Yaman

İTALYA'DAKİ MOANA KÖYÜNDE HÂLÂ TÜRK HAFTASI KUTLANIYOR

C21 Media'nın haberine göre, Ay Yapım'ın CEO'su Kerem Çatay geçtiğimiz günlerde diziye dair "Bu kimsenin bilmediği gerçek bir hikaye. Kuzey İtalya'da bir köy var ve Ağustos ayında hala Türk haftasını kutluyorlar, çünkü bu adam onları kurtardı" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berdan Mardini'nin o sözleri olay oldu! "Bakımsız herkes çirkin..."

Hakan Altun yıllar sonra eski sevgilisi İclal Aydın'la ilgili gerçeği itiraf etti

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun yıllar sonra eski sevgilisi İclal Aydın'la ilgili gerçeği itiraf etti
Gülse Birsel'den olay olan açıklama! "Avrupa Yakası geri mi dönüyor?"

İLİŞKİLİ HABER

Gülse Birsel'den olay olan açıklama! "Avrupa Yakası geri mi dönüyor?"

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0