Gülse Birsel'den olay olan açıklama! "Avrupa Yakası geri mi dönüyor?"

Son zamanlarda 'Avrupa Yakası geri dönüyor' başlığı altında yayınlanan iddialar özellikle de dizi severler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştı. Dizinin senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel iddialar hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncunun açıklaması sosyal medyada büyük ses getirdi.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra senarist yönüyle de bilinen isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Gülse Birsel, zamanında hem yazdığı hem de rol aldığı komedi dizisi Avrupa Yakası'nın ekranlara geri döneceği hakkında çıkan iddialar üzerine konuştu.

Gülse Birsel

Gülse Birsel

"YAŞATTIĞIM HAYAL KIRIKLIĞI İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Paylaşımı sırasında "Avrupa Yakası geri dönüyor haberi palavra. Haberi uyduran bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim." şeklinde konuşan Gülse Birsel, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine sosyal medyada gündem oldu. 

Sarp Apak

Sarp Apak

"ÖYLE BİR ŞEY YOK!"

Avrupa Yakası dizisinde Tanrıverdi karakteriyle rol alan ünlü oyuncu Sarp Apak da geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği bir röportaj sırasında iddiaları yalanlamıştı. 

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamalar sırasında "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız." şeklinde konuşmuştu.

Berdan Mardini'nin o sözleri olay oldu! "'Biz çirkin değiliz' diye mesajlar geliyor"

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'nin o sözleri olay oldu! "'Biz çirkin değiliz' diye mesajlar geliyor"
Disney Plus'tan Can Yaman'ın başrolünde olduğu El Turco dizisi kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Disney Plus'tan Can Yaman'ın başrolünde olduğu El Turco dizisi kararı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0