Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın'dan duygulandıran bayram paylaşımı!

Türkiye'nin en değerli sanatçılarından Cüneyt Arkın'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

28 Haziran 2022 tarihinde yaşama gözlerini yuman Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın'ın vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Bugüne dek sayısız başarılı yapımla gönüllere taht kuran Arkın'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, Ramazan Bayramı'nda babasının mezarını ziyaret edemediğini söyleyerek duygusal bir paylaşımda bulundu.

Cüneyt Arkın ve oğulları

Cüneyt Arkın ve oğulları

"HAYATIMSIN BABAM!"

Babasıyla bir karesini takipçileriyle paylaşan Arkın, şu ifadeleri kullandı:

"Dün babamı ziyarete gidemedim ama o geldi. Tam karşımda oturuyordu. Üzerinde yine portakalı ikiye ayırıp kabuğuyla zevkle yediğini saklamayan, lekeli beyaz atleti, onun üzerinde bir türlü vaz geçemediği, şu an odamda asılı hâlâ baba kokan hırkası, bacakları yazın dahi olsa üşüdüğü için her daim örttüğü pikesi, yüzünde dünyaları aydınlatan gülümsemesi vardı. Saçları en temiz beyaz, hafif yana taralı. Az önce yine matematik soruları çözmüş, belli. Belki yine bir soruda takıldı. 'Murat şuna bir bak ya' demek için geldi belki. Kurşun kalemi elinde. Masada kağıt yok. Gene masaya yazmış. Annemin 'Fahrettin, orada kağıtlar var' dediğini duyuyorum. Babam bana bakıyor. Konuşmuyor ama sesini duyuyorum. 'Murat, sevdiğini belli etmez, söylemez o' diyor. Bir an duraksayıp 'bu kez değil' diyorum içimden. Sonra dünyaları sarsacak, tarifi imkansız bir iç titremesiyle, okşarcasına "Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun, değil mi?' deyiveriyorum. Bu fotoğraftaki günü hatırlattı bana. Yanıma gelip öpmemişti, koklamıştı adeta. 'Murat, güzel bir film koy izleyelim yahu' demişti. 'Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri'ni izlemiştik. Hayatımsın babam. İyi bayramlar olsun."

Cüneyt Arkın ve oğlu Murat Arkın

Cüneyt Arkın ve oğlu Murat Arkın

Ünlü ismin duygu dolu paylaşımı Arkın hayranlarına da duygusal anlar yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Diyarbakır'da kamyonet sürücüsünün topu suya düşen çocuğa yardım ettiği anlar gündem oldu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0