Damla Subaşı'nın en acı günü! Aldığı haberle sarsıldı

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı aldığı acıyla sarsıldı. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Ersubaşı'nın babası hayatını kaybetti.

Çocuk yaşlarda rol aldığı 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı'nın babası yaşamını yitirdi.

"GİTTİ PAMUĞUM BİTTİ HER ŞEYİM"

Babasını paylaşarak acısını dile getiren Damla Ersubaşı vefat haberini "Gitti pamuğum, bitti her şeyim. Sen benim kalbimsin babam. Seni o kadar çok özleyeceğim ki... Kokun burnumda, aşkın hep benimle. Canım aşkım yakışıklım. Artık rahat uyu." sözleriyle duyurdu.

Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları bakın aslen nereli çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları bakın aslen nereli çıktı!
Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Atas 2 hafta önce

Evet