Son hali gündem olan Popstar Bayhan'dan çok konuşulan "Fly Me To The Moon" performansı!

Bir döneme damgasını vuran Popstar yarışması ile hafızlara kazınan eski yarışmacı Bayhan'ın bir reklam filmi için seslendirdiği yabancı şarkı performansı çok konuşuldu. Kendine has tarzı ve Popstar Bayhan lakabı ile hafızalarda yer edinen eski yarışmacının performansına yorum yağdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Popstar yarışmasıyla üne kavuşan ve 'Öyle deli gibi esme başım dönüyor' şarkı sözleriyle hafızalara kazınan Bayhan Gürhan özellikle son zamanlarda geçirdiği değişimle yeniden gündeme gelmişti. Son haliyle adeta bambaşka birine dönüşen Popstar Bayhan'ın son olarak bir reklam filmi için "Fly Me to the Moon" adlı parçayı seslendirdiği son performansı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Popstar Bayhan görenler Müslüm GürsesİLİŞKİLİ HABERPopstar Bayhan görenler Müslüm Gürses'e benzetti! Yeni imajı gündem oldu

İNGİLİZCE PERFORMANSI VE YENİ TARZINA YORUM YAĞDI!

Bıyık bırakan Bayhan Gürhan ilk olarak İngilizce okuduğu "Unchained Melody" adlı şarkısıyla öne çıkmıştı. Ardından da bir bomba daha patlatan Popstar Bayhan'ın yeni performansı da magazin dünyasının gündemine oturdu. Bayhan'ın performansını ve yeni tarzını izleyenler "Ülkücü olmuş", "Gece 3'te odada verdiğim konser", "Bi bu adamı çözemedim bir de kendimi" yorumlarını yaptı.

Postar Bayhan

Postar Bayhan

Ceyda Düvenci'nin kızı şarkı söyledi! Eski eşlerin yorumları büyük beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci'nin kızı şarkı söyledi! Eski eşlerin yorumları büyük beğeni topladı
Dilan Polat hakkındaki iddialara kayınvalidesi Şükran Polat'tan sert yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat hakkındaki iddialara kayınvalidesi Şükran Polat'tan sert yanıt!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0