Dilan Polat hakkındaki iddialara kayınvalidesi Şükran Polat'tan sert yanıt!

Hakkında vergi kaçakçılığı, kara para aklama gibi suçlardan bir süredir cezaevinde tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemden hiç düşmüyor. Son dönemde Dilan Polat hakkında bir sosyal medya fenomenine hakaret ettiği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis isteniyor şeklinde haberler çıkmıştı. Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, bu iddialara sert çıktı.

Bir süredir tutuklu yargılanan Dilan Polat, basının ilgisini hiç kaybetmiyor. İddialara göre Dilan Polat tutuklanmadan önce bir sosyal medya fenomenine hakaret edip ölüm tehdidinde bulunmuş. Söz konusu iddia sebebiyle Polat hakkında, 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı söylenmişti. Engin Polat'ın annesi, Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, mevzu bahis iddiayı yalanladı. Bununla da kalmayan Polat, Dilan-Engin çiftine dair yapılan haberleri hedef aldı, "ailemden uzak durun" dedi.

Şükran Polat ve Dilan Polat

Şükran Polat ve Dilan Polat

DİLAN POLAT'IN KAYINVALİDESİ ŞÜKRAN POLAT HABERLERE İSYAN ETTİ

Cezaevine girmeden önce bir sosyal medya fenomenine hakaret edip ölüm tehdidin bulunduğu iddia edilen Dilan Polat hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı söylenmişti. Yine iddiaya göre Dilan Polat, söz konusu suçlamayı "hatırlamıyorum" diyerek reddetmişti. Bu haberlerden sonra Engin Polat'ın annesi Şükran Polat isyan etti.

Şükran Polat Dilan Polat hakkındaki haberlere isyan etti

Şükran Polat Dilan Polat hakkındaki haberlere isyan etti

Instagram hesabından paylaşım yapan Şükran Polat, "Dilan ile ilgili bir haber salınıyor ortaya ve tüm haber kanalları onu yayınlıyor ama aynı haber hep 'yargılanıyor' haberi, sürekli bu şekilde haberler bu bile bir işaret değil mi? Kim bu haberi salıyor ortaya doğru yanlış aslında incelense gerçekler ortaya çıkar... Neyse ne de olsa çıkacak. Hakaret ve tehditten kimse 7 yıl yargılanmamış bu ülkede haber yapmanın da bir usulü olmalı yazık. Böyle bir şey doğru değildir. Benim ailem ile ilgili suç uydurmaktan vazgeçin." dedi.

Engin Polat ve Şükran Polat

Engin Polat ve Şükran Polat

Şükran Polat, oğlu ve gelini hakkında çıkan haberlere daha fazla dayanamayarak sosyal medya hesabından isyan etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ceyda Düvenci'nin kızı şarkı söyledi! Eski eşlerin yorumları büyük beğeni topladı

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oldu!
Son hali gündem olan Popstar Bayhan'dan çok konuşulan "Fly Me To The Moon" performansı!

İLİŞKİLİ HABER

Son hali gündem olan Popstar Bayhan'dan çok konuşulan "Fly Me To The Moon" performansı!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

YKC 2 hafta önce

Yazık anneleri de aynı kafadan

Fırtına_TS 2 hafta önce

Sosyetik hırsızlar