Acun ılıcalı'dan o iddialara yanıt! "Algıyı başarımızla kırdık"

Televizyon dünyasının başarılı isimleri arasında gösterilen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Riske girmekten korkmadığını dile getiren Ilıcalı, hakkında çıkan iddialara da cevap verdi.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu yaptığı "Film Gibi Hayatlar" adlı programa konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında merak edilenleri cevapladı. Başarılı televizyon programları ile adından bahsettiren ve televizyon dünyasının başarılı isimleri arasında yer alan Ilıcalı "Aldığım riskler hep tuttu" dedi ve söylentilere samimi bir şekilde cevap verdi.

Acun Ilıcalı ile Hülya Koçyiğit

Acun Ilıcalı ile Hülya Koçyiğit

Servetiyle gündem olan Acun Ilıcalı açıklama! İLİŞKİLİ HABERServetiyle gündem olan Acun Ilıcalı açıklama! 'Tüm servetimle...'

"KARİYERİMİN EN ÖNEMLİ KIRILMA NOKTASI OLDU"

Projelerinin arkası dolu olduğu için riske girmekten korkmadığını belirten ünlü televizyoncu söze "Çocukken de üretkendim. Kariyerimin en önemli kırılma noktası 'Acun Firarda' oldu. Büyük bir prodüksiyon yapmak riskti, riskler tuttu. En büyük risk de kanal almak oldu. Hatalarımı avantaja çevirdim. Uzun vadede iş yapmaktansa hep bir sonraki adımı düşündüm" diyerek başladı.

Acun Firarda

Acun Firarda

O İDDİALARA CEVAP VERDİ!

"Hatalarımı avantaja çevirdim. Ufak hatalarla büyük hatalardan döndüm. Maddi sebepler insanı mutsuzluğa götürebilir, ben hayatım boyunca hep mutlu olacağım yerde olmaya çalıştım. Uzun vadede iş yapmaktansa hep bir sonraki adımı düşündüm." diyen ve hakkında söylenen "Acun Türk seyircisini çözdü" algısını yurt dışında başarılı olan projeleriyle kırdığının da altını çizen Ilıcalı, o iddialar hakkında ise şöyle konuştu;

"Televizyon icat edildiğinden beri Yunanistan’daki en yüksek reytingi aldım. Meksika halkını tanımıyorum ama orada da başarılı oldum. 15 ülkeye girdik, hala başarılıyız. Tesadüf olmadığını düşünüyorum. Benim sevdiğim işi dünya seviyor. Amacımız televizyonla evlere konuk olmak. Seçtiğim insanların da ekranı ısıttığını düşünüyorum."

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

"ANNEM VE BABAM ÇOK FARKLI İNSANLARDI"

Koçyiğit'in "Acun Ilıcalı’yı Acun Ilıcalı yapan şey ne?" sorusuna cevap veren Ilıcalı sözlerine "Annem ve babam. Onlar çok farklı insanlardı. Onların ruhuma işledikleri kodlar beni buraya getirdi. Hep onlardan aldığım kodlarla devam ettim. Kızlarım benim hayatımdaki enerji kaynaklarım, jeneratör gibi düşünebilirsiniz" yanıtını vererek devam etti.

Acun Ilıcalı ve kızları

Acun Ilıcalı ve kızları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor'a veda eden Hakan Hatipoğlu'nun eşi ve kızına kavuştuğu anlar! "Kavuştuk"

Musa Uzunlar Türkan Şoray'la Kaz Dağları'nda karşılaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Musa Uzunlar Türkan Şoray'la Kaz Dağları'nda karşılaştı!
Kim Milyoner Olmak İster?’de ikinci baraja ulaşan yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster?’de ikinci baraja ulaşan yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0