Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının tavırları gündem oldu! Sunucu bile gülmeden edemedi

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster her bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde bu kez bir yarışmacının enteresan tavırları dikkat çekti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun bile gülmeden edemediği yarışmacı, sosyal medyada büyük tepki çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster programı her bölüm birbirinden ilginç sorularıyla izleyenleri ekran başına topluyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen program, birçok yarışmacı ağırlıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölüme ise enteresan tavırlarıyla dikkat çeken bir yarışmacı damgasını vurdu. Birtakım sesler çıkartarak İngilizce bildiğini göstermeye çalışan yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu güldürdü. Dahası, yarışmacı soruyu bilemeyince stüdyoyu terk etti, sunucu tarafından tekrar çağrıldı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE YARIŞMACININ TAVIRLARI GÜNDEM OLDU

7. soruya ulaşan yarışmacı "woaw, woaww, yeah" gibi sesler çıkartarak dikkat çekti. Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Flemenkçe, İspanyolca, Endonezyaca bildiğini söyleyen yarışmacı sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na da bildiği dilleri sordu. İmirzalıoğlu, Türkçe konuşmayı tercih ettiğini belirtti.

kim milyoner olmak ister yarışmacı

kim milyoner olmak ister yarışmacı

STÜDYOYU TERK ETTİ

Soruya yanlış cevap veren yarışmacı bir anda stüdyoyu terk etti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı ve veda etmesini istedi. Veda cümlelerini sarf eden yarışmacı, stüdyodan uğurlandı.

kim milyoner olmak ister yarışmacı

kim milyoner olmak ister yarışmacı

O anlar sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı yarışmacının tavırlarını çok garip bulduklarını yazdı.

Netflix Türkiye eleştirilerle çalkalanıyor! Yönetmen Ali Aydın hukuki yola başvuracak

İLİŞKİLİ HABER

Netflix Türkiye eleştirilerle çalkalanıyor! Yönetmen Ali Aydın hukuki yola başvuracak
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

GOCA GONYALI 1 hafta önce

ÖYLE ABİDİK GUBİDİK İNSNLARI YARIŞTIRIRSANIZ OLACAĞI O....gerçek aklı başında insanları konuk edin....

HHH 1 hafta önce

Bildiği yabancı diller arasında Türkçeyi de söylemesi enteresan değil mi?

Sezgin Tabak 1 hafta önce

Yarışmacı Bayan ya alkol almış yada yarışma heyacanından dolayı tuhaf davranışlar sergiledi.

vatan sevdalısı 1 hafta önce

vaaaavvv elendi :)

Vatandaş 1 hafta önce

Çok şımarıkça tavırlar.

Yorumların Tümünü Okuyun