Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den acı haber!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den acı haber geldi. Ünlü müzisyen henüz 43 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti, müzisyen Emir Yeşil'den hayranlarını kahreden bir haber geldi. 

Emir Yeşil

Emir Yeşil

ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ

Dünya çapında İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya’da da birçok defa konser veren yıldız isim uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Henüz 43 yaşında olan Yeşil, hayatını kaybetti.

Emir Yeşil hayatını kaybetti

Emir Yeşil hayatını kaybetti

Yeşil'in vefat haberini oyuncu Aslı Omağ sosyal medya hesabından "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" sözleriyle duyurdu. Ölümüyle müzik dünyasını yasa boğan Emir Yeşil bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hazal Kaya'dan Ali Atay paylaşımı! Eşinin doğum gününü böyle kutladı

Deniz Baysal'dan dikkat çeken açıklama! "Devrim Özkan ile işe başladığımızda..."

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Baysal'dan dikkat çeken açıklama! "Devrim Özkan ile işe başladığımızda..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0