Deniz Baysal'dan dikkat çeken açıklama! "Devrim Özkan ile işe başladığımızda..."

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Kariyer hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, eski rol arkadaşı Devrim Özkan hakkında ilk kez konuştu.

Doğallığı ve sempatik yaklaşımlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Melis İşiten'in 'Zaten Şov' adlı YouTube programına konuk oldu. Röportajı sırasında kariyer hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, eski partneri Devrim Özkan hakkında yatığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu. 

Deniz Baysal

Deniz Baysal

"PARA İÇİN YAPILACAK İŞ DEĞİL"

Oyunculuk kariyerinde Kaçak Gelinler ve Fazilet Hanım ve Kızları dizilerindeki rolleri ile ivme kazandırdığını dile getiren Deniz Baysal, en son yer aldığı Ne Gemiler Yaktım'ın final yapmasıyla oyunculuğuna ara verdiğini söyledi. Kazandığı paralar hakkında çıkan iddialara "Onları çoğu yalan dolan, o fiyatlar öyle değil. Ayrıca bu işi para için yapan ve sağlam kalabilen varsa helal olsun. Para için yapılabilecek bir iş değil." dedi.

Deniz Baysal

Deniz Baysal

"EGO YARIŞINA GİRİYORLAR"

En son yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisinde beraber rol aldığı meslektaşı Devrim Özkan hakkında konuşan Deniz Baysal; "Devrim ile işe başladığımızda 'bunlar birbirini hemen takipten çıkar', 'bunlar sette birbirini gırtlaklar' algısı oluştu. Kadınlar için genel olarak böyle bir algı var ama siz bir de erkeklerin fazla olduğu setleri görün. Daha çok ego yarışına giriyorlar." şeklinde konuştu. Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun açıklamaları binlerce yorum aldı. 

Hazal Kaya'dan Ali Atay paylaşımı! Eşinin doğum gününü böyle kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan Ali Atay paylaşımı! Eşinin doğum gününü böyle kutladı
Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den acı haber!

İLİŞKİLİ HABER

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den acı haber!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0