Adana'nın yeni trendi: Lahmacun arası kebap

Yemek lezzetleriyle adından söz ettiren Adana, şimdi de yeni trendi ile gündemde. Lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yapan Adana'da bir kebapçı, vatandaşlardan tam not aldı.

İki farklı lezzeti bir arada denemek isteyenler için iki sevilen lezzete yeni bir soluk getiren Cihangir Korkmaz, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını birleştirdi. Vatandaşlardan da tam not alan 'Lahmacun arası kebap' sosyal medyada da gündem olmasıyla satışlarında artış görüldü. Merak edenler ise Adana'nın yolunu tuttu.

"ADANA İÇİN YENİ BİR TREND"

İş yeri sahibi Korkmaz, "Buraya gelen misafirlerimiz kebap yedim, lahmacuna yer kalmadı veya lahmacun yedim kebaba yer kalmadı dedikleri için ikisini bir arada yaptık. Çok güzel bir lezzet oldu. Müşterilere ilk etapta ağır gibi geliyor ama hiç öyle değil. Çok güzel bir tadı var. Adana için yeni bir trend. Gurme dürümü Adana çok sevdi. Bizlerde tanıtım için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gurme dürüm yemeye gelen Gül Tunçsoy ise normal ciğerden çok daha güzel olduğunu söyleyerek, "Çok lezzetliydi. Kebap ve lahmacun arası böyle bir lezzet beklemiyordum, herkese tavsiye ederim." diye konuştu.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0