Film setinde katil olan Alec Baldwin İsrail karşıtı kadının telefonunu fırlattı!

2021 yılının Ekim ayında "Rust" adlı filmin çekimleri sırasında kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldüren ABD'li aktör Alec Baldwin, son hamlesiyle gündem oldu. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla çılgına döndü.

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, 2021 yılında başrolünde yer aldığı "Rust" filminin çekimleri sırasında silahından çıkan kurşunla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Dünya kamuoyunun en çok konuşulan konuları arasında yer alan korkunç kazanın ardından Baldwin, mahkemeden mahkemeye koştu. Son olarak film setinde "ateşli silahların güvenliğinden" sorumlu olan Hannah Gutierrez-Reed, mahkeme tarafından suçlu bulundu ve 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan Baldwin'in davası hala daha sürüyor. 

Neredeyse 3 yıldır zor zamanlar geçiren ve kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan Baldwin, geçtiğimiz günlerde New York'ta bir kafede görüntülendi. 

"FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK DE"

'Crackhead Barney & Friends' adlı bir program sunan İsrail karşıtı bir kadın, kafede telefonla konuşan Baldwin'in yanına gidereki oyuncudan İsrail ile savaşı devam eden Filistin'e desteğini göstererek; "Filistin'e özgürlük" demesini istedi.

"Filistin'e özgürlük' de Alec! Sadece bir kez de, sonra seni yalnız bırakacağım. Seni rahat bırakacağım, yemin ederim" sözleriyle haykıran kadına başını 'hayır' anlamını sallayan ünlü oyuncu, umursamaz bir tavır takındı.

"SEN BİR SUÇLUSUN"

Bunun üzerine protestocu, 'Rust' setindeki kazaya göndermede bulunarak; "O kadını neden öldürdün? O kadını öldürdün ve hiç hapis cezası almadın. Sen bir suçlusun" diyerek Baldwin'e haykırdı.

KADINA MÜDAHALE ETTİ

O anlarda kafedeki bir çalışan, kadına müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Öfkelenen Baldwin ise çalışana polis çağırmasını söyledi. 'Filistin'e özgürlük' diyerek seslenen kadından rahatsız olan ünlü oyuncu, bir anda kadının elindeki telefonu itip düşürerek; video kaydının sonlanmasına sebep oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doğru parfüm nasıl seçilir? "Biri ana yemektir, biri de atıştırmalık kuruyemiş gibidir"

İbrahim Tatlıses konserinde kavga! Güvenlikler havada uçtu

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses konserinde kavga! Güvenlikler havada uçtu

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Cüneyt 1 hafta önce

Kadın burada haddini aşmış. Haklıyken haksız duruma düşmüş.

Mehmet 1 hafta önce

Katil katili korur....