Beşinci kez baba olmaya hazırlanan Tolga Karel'den romantik paylaşım! O sözleri olay oldu

Bir dönemin popüler dizisi Yaprak Dökümü ile oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu Tolga Karel'in kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleştiği öğrenilmişti. 5. kez baba olacağı öğrenilen ünlü oyuncunun romantik paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Tolga Karel, oyunculuk kariyerini noktalayarak Amerika'da tır şoförlüğü yapma kararı almıştı. Şimdilerde 5. bebeğini kucağına almayı bekleyen ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündem oldu. Tolga Karel, yaptığı paylaşım sırasında hamile eşi Sarah Scott'un yeni yaşını kutladı.

Tolga Karel ve ailesi

Tolga Karel ve ailesi

"SEN PAHA BİÇİLMEZSİN"

Eşiyle birlikte çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Tolga Karel, paylaşımına oldukça romantik bir not düştü. Tolga Karel; "Yaş senin için sadece bir rakam, doğum günün kutlu olsun bir yıl daha gençleşelim. Önümüzde daha nice harika yıllar olsun. Sen paha biçilemezsin ve hayatın bir nimetisin, doğum günün kutlu olsun güzel eşim ve şimdiye kadarki en şefkatli annenin doğum günü kutlu olsun!" diyerek hamile eşi Sarah Scott'un yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncunun kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Tolga Karel ve ailesi

Tolga Karel ve ailesi

Kumar borcuyla savaşan Serdar Ortaç'tan acı itiraf: Param kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Kumar borcuyla savaşan Serdar Ortaç'tan acı itiraf: Param kalmadı
Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! Yeni imajı şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! Yeni imajı şaşırttı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0