Serkan Kaya'dan korkutan haber! Attan tepetaklak düştü

Kala Kaldım ve Mesela şarkılarıyla 2015 yılına damgasını vuran şarkıcı Serkan Kaya, attan düştüğünü açıkladı.

Bir sürerdir evliliğinde problemler yaşadığı iddiasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs-Girne’de sahneye çıktı. Sahne öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Kaya, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Attan düştüğünü açıklayan ünlü şarkıcı, başına gelenleri anlattı. Kaya, "Konser temposuna hızla devam ediyoruz. Yeni şarkımız 'Ne Yazar'a klip çektik şu anda 300-400 tıklama aldık, 1 milyona doğru gidiyoruz.” dedi.

Kaya, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, "Baştan söyleyeyim de ata sporumuzu yaparken attan düştüm.

Şu an sol omuz infilak etmiş durumda, kolda bir şey yok elde yok ama omuz gidik. Bir at için bu acıya değer şu an ızdıraplar içindeyim.” diyerek konserine devam etti.

Rageh Omaar'ın canlı yayındaki zor anlarına bomba iddia: Pıhtı attı, felç kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Rageh Omaar'ın canlı yayındaki zor anlarına bomba iddia: Pıhtı attı, felç kaldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0