Rageh Omaar'ın canlı yayındaki zor anlarına bomba iddia: Pıhtı attı, felç kaldı!

ITV Haber spikeri 56 yaşındaki Rageh Omaar'ın canlı yayın esnasında fenalaştığı anlar sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Yayın sonuna dek konuşmakta güçlük çeken ve felç kaldığı iddia edilen spikere müdahale edilmemesi kanal yönetimine tepkilerin artmasına neden oldu.

İngiltere'de yayın yapan ITV adlı kanalda haber sunuculuğu yapan Rageh Omaar isimli bir spiker, canlı yayında izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. "Ten" programda haberleri sunarken bir anda sözcükleri yutmaya başlayan ve haber bültenlerini okumakta zorlanan Omaar'ın yayından hemen sonra tedavi altına alındığı açıklandı ve yayın bir süre kesildi.

BOMBA İDDİA: FELÇ Mİ GEÇİRDİ?

Tam olarak ne olduğu belirsiz olsa da ITV News, Omaar'ın şu anda tıbbi bakım aldığı öğrenildi. Ancak iddialara göre Omaar yayın sırasında muhtemel bir pıhtı atması sonucu felç geçirdi.

Sosyal medyada tartışmalara yol açan duruma karşı pek çok kişi "Eğer hastaysa ona bakmakla yükümlüler. Umarım gerçekten iyidir çünkü izlemesi zordu" , "Ona ne oldu, iyi mi ve onu neden yayından almadılar?" yorumunda bulunurken bir hemşirenin kanala telefon açarak Omaar'ı yayından almaları konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi. Spikerin bülten bitene dek zorla yayında tutulması sonucu yoğun bakıma girmesi nedeniyle kanal yönetimi sosyal medya kullanıcıları tarafından sert eleştirilere maruz kaldı.

ITV News sözcüsü ise "İzleyicilerin Rageh Omaar'ın sağlığı konusunda endişe duyduğunun farkındayız. Rageh cuma günü Ten'de haber sunumu yaparken rahatsızlandı ve şu anda tıbbi bakım görüyor. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyor" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aydilge açtı ağzını yumdu gözünü: Yeter ki popüler olayım rezil olsam da olur mu?!

Serkan Kaya'dan korkutan haber! Attan tepetaklak düştü

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Kaya'dan korkutan haber! Attan tepetaklak düştü
Britney Spears babasından kurtulamıyor! Şimdi de 2 milyon dolar ödeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears babasından kurtulamıyor! Şimdi de 2 milyon dolar ödeyecek

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

taner 2 hafta önce

bağlı bulunduğunuz kralın ülkesi normaldir. adam siyahi değil ingiliz olaydı sen göreydin

Toplam 5 beğeni