Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Muhteşem Süleyman ve Aşkı Memnu dizilerinde oynadığı karakterle hafızalara kazınan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu. Rahatsızlanarak hızlıca hastaneye kaldırılan ünlü oyunun kalbine stent takıldığı öğrenildi.

Kendine has tarzıyla adından sıklıkla söz ettiren Nebahat Çehre, bir neslin hafızasına 'Firdevs Yöreoğlu' olarak yerleşti. Çeşitli açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan oyuncudan bu kez kötü haber geldi. Ansızın rahatsılanan Çehre, apar topar hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan ünlü oyuncu bir gece hastanede kaldı.

NEBAHAT ÇEHRE APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Geçtiğimiz gün rahatsızlanan Nebahat Çehre soluğu hastanede aldı. Kalp sorunu yaşayan oyuncuya stent takıldı ve 1 gece hastanede müşahede altında kaldı. Nebahat Çehre'nin sağlık durumunun şu an iyi olduğu öğrenildi.

MENAJERİ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin menajeri Selçuk Kaya sosyal medya hesabından, "Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre’nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor… Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projeler de görüşmek dileğiyle…" şeklinde açıklama yaptı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0