Murat Kekilli o görüntülere dayanamadı! İşgal altındaki Filistin'den gelen yeni görüntüler...

İşgalci İsrail'in Filistin'e karşı gerçekleştirdiği insanlık dışı soykırım 7 Ekim'den beri devam ediyor. Bölgeden gelen yürek dağlayan görüntüler sosyal medyada paylaşılırken o görüntülere ünlü isimlerden de tepki yağıyor. Sanatçı Murat Kekilli de bölgeden gelen yeni görüntülere tepkisiz kalamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

7 aydır süren insanlık dışı soykırıma ait görüntüler, insani duygularını hisseden herkesin yüreklerini parçalıyor. İsrail'in Filistin'e uyguladığı katliam ise gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bölgeden gelen yeni bir görüntü ise adeta yürekleri dağladı. Enkaz yığınları arasında sevdikleri ve ailelerini arayan Filistinliler'in görüntüleri izleyenlerin içini sızlatırken moloz yığınları arasında görülen cansız çocuk bedenleri ise adeta kan dondurdu. İşgalci İsrail'in Filistin'e karşı uyguladığı akıl almaz soykırım yalnız İslam coğrafyasında değil tüm dünyada da tepkilerin hedefi oldu.

Murat KekilliİLİŞKİLİ HABERMurat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara ders gibi sözler!

O GÖRÜNTÜLERE DAYANAMADI!

Bölge halkını canice katleden işgalci İsrail'in uyguladığı bu insanlım dışı soykırım tepkilerin odağında yer alırken ünlü isimler de İsrail'in uyguladığı soykırıma karşı seslerini yükseltiyor. O isimlerden biri olan sanatçı Murat Kekilli de tepkisini sık sık gösteren isimler arasında yer alıyor. Daha önce Bebek'teki Mısır Başkonsolosluğu önünde Refah Sınır Kapısı'nın açılmasına yönelik düzenlenen eylemde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan grubu yalnız bırakmayan ve "Yıkılasın İsrail" isimli parçası ile Filistin'e destek şarkısı çıkaran Kekilli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımla da İsrail'e tepkisini yeniden gösterdi. Anadolu Rock müziğin duayen isimlerinden olan Kekilli, Filistin'den gelen o görüntüleri "Ya İsrail  ,Allah senin belanı versin! Hamas bir terör örgütüdür diyen şerefsizlere gelince ,onu da artık size bırakıyorum? Benim terbiyem buraya kadar!" ifadelerini kullanarak paylaştı.

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!
Özge Özacar'dan olay olan paylaşım! Adeta beğeni yağıyor

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özacar'dan olay olan paylaşım! Adeta beğeni yağıyor
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Mustafa BİRİSİ 1 hafta önce

Adam gibi adam, sanatçı gibi sanatçı yüreği güzel insan Murat KEKİLLİ Allah(cc) senden razı olsun.

AKHİSARLI 1 hafta önce

Hassasiyetinden dolayı kutluyorum seni sevgili KEKİLLİ.

DADAŞ 1 hafta önce

ALLAH razı olsun adamsın