Kızıl Goncalar dizisinde sürpriz gelişme! Cüneyd'in babasını oynayacak kişi belli oldu

Kısa süre içerisinde hem konusu hem de karakterleriyle yoğun ilgi toplayan Kızıl Goncalar dizisi, bu kez sahneleri ile değil oyuncu kadrosuna eklenen yeni bir isim ile gündeme geldi. Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrol oyuncusu olduğu popüler diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

İlk bölümünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kızıl Goncalar dizisi kısa süre içerisinde en çok izlenen ve beğenilen yapımlar arasında yer aldı. Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle yoğun ilgi toplayan popüler dizi, Cüneyd karakterinin babasını oynayacak kişiyle de merak konusu olmuştu. Diziden yapılan duyuruya göre, bu önemli karakteri oynayacak oyuncunun kimliği belli oldu. 

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

SOSYAL MEDYADAN DUYRULDU!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Cüneyd karakterinin babası Vahit'i  ödüllü oyuncu Tolga Tekin oynayacak. Oyuncu seçiminde çok titiz bir çalışma yürütüldüğünü dile getiren Gold Film yapım ekibi, yeni sezonda Vahit karakterinin diziye 18. bölümden itibaren dahil olacağını söyledi. Tolga Tekin, daha önce de Paramparça dizisindeki Özkan karakteriyle büyük ses getirmişti.

 Tolga Tekin

Tolga Tekin
 Tolga Tekin
Tolga Tekin

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!
Serenay Sarıkaya, Ece Yörenç'in sözleri karşısında duygulandı! "Serenay'ı Hollywood'da..."

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya, Ece Yörenç'in sözleri karşısında duygulandı! "Serenay'ı Hollywood'da..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0