Serenay Sarıkaya, Ece Yörenç'in sözleri karşısında duygulandı! "Serenay'ı Hollywood'da..."

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya başrollerini Boran Kuzum ve Metin Akdülger gibi isimlerle paylaştığı yeni dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti" için kamera karşısına geçti. Büyük merakla beklenen dizinin senaristi Ece Yörenç ile Oksijen TV adlı youtube kanalına konuk alan Sarıkaya, başrolü olduğu dizinin senaristinin sözleri karşısında duygulandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyunculuğu ve güzelliğiyle magazin dünyasının gözde oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Boran Kuzum, Metin Akdülger ve Gülcan Arslan gibi isimlerle oynadığı, dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti" şimdiden büyük yankı uyandırdı. Her işinde adından bahsettirmeye başaran ünlü oyuncu yeni işiyle de yeniden en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Yer aldığı çok sayıda yapımdaki başarısıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalının konuğu oldu. Programa dizinin senaristi Ece Yörenç ile birlikte konuk olan Sarıkaya'ya, Yörenç'ten gelen övgü dolu sözler ise dikkat çekti.

Ece Yörenç ve Serenay Sarıkaya

Ece Yörenç ve Serenay Sarıkaya

"BİR SERENAY SARIKAYA KOLAY KOLAY OLMUYOR"

"Bir Serenay Sarıkaya kolay kolay olmuyor." diyerek sözlerine başlayan Yörenç, "Herkes onu sadece ışıkların altında görüyor. Biz biliyoruz arkada nasıl çalıştığını. Ben Serenay'ı Hollywood'da, Oscar törenlerinde düşünüyorum. O kadar başarılı bir oyuncu." diyerek ünlü oyuncuyu adeta yere göğe sığdıramadı. Yörenç'in sözleri karşısında duygulanan Serenay Sarıkaya ise "Ağlamamak için zor duruyorum" diyerek duygusunu dile getirdi.

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı!
Kızıl Goncalar dizisinde sürpriz gelişme! Cüneyd'in babasını oynayacak kişi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kızıl Goncalar dizisinde sürpriz gelişme! Cüneyd'in babasını oynayacak kişi belli oldu
Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti!

İLİŞKİLİ HABER

Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0