Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben'den pişkin açıklama!

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, İstanbul'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ünlü şarkıcının karakolda verdiği ifade ortaya çıktı. Ünlü şarkıcıya yurt dışı yasağı konuldu ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ünlü şarkıcı serbest kaldıktan sonra bir video yayınlayarak açıklamada bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Cihangir Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda şarkıcı Kalben gözaltına alındı. Ünlü şarkıcı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Karakoldaki ilk ifadesinde uyuşturucuyu satmadığını kendisinin kullandığını söylediği belirtildi. Kalben, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerin ardından ünlü şarkıcıya yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kalben gözaltına alındı

Kalben gözaltına alındı

KALBEN'İN EVİNE NARKOTİK BASKINI

Çok sayıda albüm ve single çalışması olan ve müziğin yanı sıra oyunculuk da yapan Kalben, İstanbul Beyoğlu'nda Cihangir Mahallesi'nde bir adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda göz altına alındı. Ünlü şarkıcı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Operasyonda 3 parça halinde toplamda 15 gram ağırlığında uyuşturucu skunk ele geçirildi. Ayrıca evde  2 bin euro, 730 dolar ve 1500 lira bulundu.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Baskın sırasında ünlü şarkıcının uyuşturucuyu balkondan bahçeye fırlattığı belirtildi. Emniyet'te alınan ilk ifadesinde uyuşturucu satmadığını, kendisinin kullandığını söylediği öğrenildi. Ünlü şarkıcı Kalben, adliyeye sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Savcılıktaki işlemlerin ardından Kalben Şağdıç'a yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik, adli kontrol hükümleri uygulayarak ünlü şarkıcıyı serbest bıraktı.

KALBEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcı çektiği bir video ile durumunu açıkladı. Sanki uyuşturucu ile ilişkilenmemiş gibi pişkin bir açıklama yapan Kalben, videosunda "Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum" dedi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Muttalip 1 hafta önce

Bu da ki yahu. Fasulye gibi kendini nimetten sayıyor.

Şakir 1 hafta önce

Çok masum, çok haklı, zulme uğramış, ne büyük haksızlıklar yaşamış..... Gören de su içerken yakalandı sanır.