Konserde büyük facia: Solist hayranlarının üzerine atladı, genç kız felç kaldı

ABD'de konsere giden Bird Piché isimli genç kız, Trophy Eyes şarkıcısının sahnede kalabalığa atlamasından sonra baygınlık geçirdi. Ağır bir darbe aldığı iddia edilerek hastaneye götürülen genç kızın kısmi felç olduğu ortaya çıktı.

Avustralyalı müzik grubu Trophy Eyes'ın ABD'nin New York kentinde gerçekleştirdiği konserde akıllara durgunluk veren korkunç bir olay yaşandı. Müzik grubu Trophy Eyes'ın 30 Nisan'da gerçekleştirdiği konserde grubun solisti John Floreani, hayranlarının üzerine atladı.

HAYRANLARININ ÜZERİNE ATLADI 

Grubun solistinin kalabalığın üzerine atlamasının ardından baygınlık geçiren 24 yaşındaki Piche, apar topar hastaneye kaldırıldı.

HAYRANI FELÇ KALDI

Doktorlar, kısmen felç geçiren kadının ciddi bir omurilik yaralanması geçirdiğini belirterek Piche'yi kapsamlı bir ameliyata aldı.

 Bird Piché konserde felç geçirdi

Bird Piché konserde felç geçirdi

GRUPTAN AÇIKLAMA GELDİ 

Trophy Eyes'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, kazanın grubun tüm üyelerini derinden sarstığı belirtildi. Tedavi sürecinde Piche'nin yanında olmaya çalıştıklarını vurgulayan Trophy Eyes, yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"30 Nisan gecesi trajik bir kaza sonucunda bir Trophy Eyes hayranı konser alanında yaralandı. Hemen gösteriyi durdurduk ve John, aile ile birlikte hastaneye gitti. Ailenin izniyle bu konuyu şimdiye kadar kamuoyu önünde konuşmaktan kaçındık. Arkadaşımız Bird, şu anda iyileşiyor ancak önünde hala uzun bir yol var. Bu durum hepimizi derinden sarsıyor ve Bird'ün bu zor zamanında yardımcı olmak için çaba gösterirken sabrınızı rica ediyoruz."

 

Sosyal medyada ünlüleri engelleme kampanyasına Reshad Strik'ten tam destek!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada ünlüleri engelleme kampanyasına Reshad Strik'ten tam destek!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0