Sosyal medyada ünlüleri engelleme kampanyasına Reshad Strik'ten tam destek!

Sosyal medya kullanıcıları, İsrail'e destek veren ya da Filistin'de yaşananlara sessiz kalan ünlüleri engelleme kampanyası başlattı. Bir destekte Avustralyalı oyuncu ve televizyon programcısı Reshad Strik'ten geldi. Strik, Instagram hesabından Gazze'de devam eden zulme sessiz kalan ünlü isimleri tek tek engelledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya kullanıcıları, İsrail’in Filistin’deki soykırımı için sosyal medya hesapları ve katıldığı etkinlikleri kullanmayan ünlüleri engelleme kampanyası başlattı. 

Özellikle Amerikalı eski model ve sosyal medya ünlüsü Haley Kalil'in galada paylaştığı videoda "Pasta yesinler" sözleriyle iş çığırından çıktı ve İsrail'e destek veren ünlü isimler başta olmak üzere markalar da engel listelerine taşındı. 

BİR BİR ENGELLEYEREK DESTEK VERDİ

TRT Belgesel'de 'Ailenin yeni üyesi' olarak tanınan Boşnak Kökenli Avustralyalı aktör Reshad Strik, #Blockout akımına uyarak listelerini paylaşıp hangi ünlüyü neden engellediğini anlatan video yayınladı.

Reshad Strick yayınladığı videoda "Bunlar bizim rol modellerimiz değil. Onlar para için kontrol edilen insanlar. Değerleri para insanlıktan üstündür. Soykırımı destekliyorlar. Engelle onları!" diyerek tek tek engele bastı. İşte helal olsun dedirten o hareketi...

Her fırsatta Filistin halkına uygulanan zulüm karşısında sessiz kalmayan ünlü aktörün bu hareketi sosyal medyada birçok kişi tarafından takdir gördü.  

Konserde büyük facia: Solist hayranlarının üzerine atladı, genç kız felç kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Konserde büyük facia: Solist hayranlarının üzerine atladı, genç kız felç kaldı
Fenomen Kass Theaz rızası alınmadan dünyaya getirdikleri için anne ve babasına dava açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Kass Theaz rızası alınmadan dünyaya getirdikleri için anne ve babasına dava açtı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Cüneyt 2 ay önce

Ben Türkiye deki ünlülerden Sertap Erener'den baslardim

yorumcu 2 ay önce

helal olsun sana

Ersin 2 ay önce

Helal olsun. Reshad 'dan beklerdim . Sık sık izliyorum . Sağlam adam

trk 2 ay önce

maaşallah