İkizini kurtarmak için timsahı yumruklayan Georgie Laurie'ye Kral Charles madalya verdi

Birleşik Krallık vatandaşı Georgia Laurie, ikiz kardeşi Melissa'yı öldürmeye çalışan timsaha karşı adeta kahramanlık mücadelesi verdi. Kız kardeşini korumak için timsaha yumruk atan ve ciddi bir şekilde yaralanan genç kadının bu cesareti Kral III. Charles tarafından ödüllendirildi.

İngiltere'nin Berkshire kentindeki Sandhurst'te yaşayan 31 yaşındaki Georgia Laurie, ilginç bir haberle dünya basınının manşetlerini süsledi. Haziran 2021'de Meksika'nın Puerto Escondido kenti yakınlarındaki bir lagünde yüzerken ikizi Melissa'yı suyun altına sürükleyen bir timsahı fark eden genç kadın, o anda panik olmak yerine cesaretini konuşturdu. Kardeşini kurtarmak için timsaha yumruk atan Laurie, ciddi bir şekilde yaralansa da ikizini kurtarmayı başardı.

CESARET MADALYASI İLE ÖDÜLLLENDİRİLDİ

Cesur davranışı Kral III. Charles tarafından ödüllendirilen genç kadına 'Cesaret Madalyası' takdim edildi. Ödülünü yaşadıkları travmatik çilenin "umut ışığı" olarak nitelendiren Laurie, "Bu sadece benim için değil tüm aile için iyi bir şey oldu. Bunu kız kardeşimle paylaşmak zorundaymışım gibi hissediyorum çünkü kabul edelim ki o hayatta kalmasaydı bu ödüle aday gösterileceğimi sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

"KARDEŞİM BANA GÜÇ VERDİ"

"Bu hikayeyi bu kadar inanılmaz kılan şey Melissa'nın tüm bu süreç boyunca gösterdiği sarsılmaz cesaret" diyerek kardeşine övgüler yağdıran Laurie, "Bana savaşmaya devam etmem için gerçekten güç verdi" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyada ünlüleri engelleme kampanyasına Reshad Strik'ten tam destek! 

Kraliyet ailesinde kartlar yeniden dağıtılıyor! Kral Charles görevini Prens William'a devretti

İLİŞKİLİ HABER

Kraliyet ailesinde kartlar yeniden dağıtılıyor! Kral Charles görevini Prens William'a devretti
Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'dan sonra yeni adresi belli oldu! Almanya'ya gidiyor

İLİŞKİLİ HABER

Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'dan sonra yeni adresi belli oldu! Almanya'ya gidiyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0