Berk Oktay'a Rus hayranlarından yoğun ilgi! Sabrı ve nezaketiyle...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde bir davet üzerine Rusya'ya gitti. Davet sırasında yoğun bir ilgiyle karşılanan ünlü oyuncunun o anları sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin final bölümünden sonra televizyon sektörüne ara veren ünlü oyuncu Berk Oktay, son zamanlarda aile hayatına dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Ünlü oyuncu bu kez bir yurt dışı seyahatiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bir davet üzerine Rusya’ya giden ünlü oyuncu, Rus hayranlarının yoğunluğu karşısında şaşkına döndü. 

Berk Oktay

Berk Oktay

HEPSİ FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTEDİ!

Arap ülkelerinin yanı sıra Rusya'da da dizileriyle oldukça popüler olan Berk Oktay, sevenleriyle buluşmak için gittiği organizasyonda beklemediği bir yoğunluk ile karşılaştı. Düzenlenen söyleşinin ardından Berk Oktay ile fotoğraf çekilmek isteyen Rus hayranları sahnenin önünde uzun bir kuyruk oluşturdu. Hayranlarının ricası üzerine hepsiyle teker teker fotoğraf çekilen ünlü oyuncu, sabrı ve nezaketi üzerine sosyal medyada büyük beğeni topladı.

İşte, organizasyondan bazı görüntüler...

Meghan Markle Nijerya'da Prenses Diana'nın kolyesini taktı!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle Nijerya'da Prenses Diana'nın kolyesini taktı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 2 ay önce

Vay be ne görüntüler ama.. !