Meghan Markle Nijerya'da Prenses Diana'nın kolyesini taktı!

Meghan Markle , Cuma günü kocası Prens Harry ile Nijerya'da Prenses Diana'nın kolyesiyle boy gösterdi. Merhum kayınvalidesinin en çarpıcı parçasıyla anan Meghan Markle, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Prenses Diana, 26 yıl önceki trajik ölümünden önce, göz alıcı mücevher koleksiyonunun oğullarının gelecekteki eşlerine verilmesini istediğini açıkça belirtmişti. Bir dilek mektubunda şunları not düşmüştü: "Tüm mücevherlerimi, oğullarıma ait olan hisseye ayırmanızı istiyorum, böylece eşleri de zamanı gelince bu mücevherlere sahip olabilir veya kullanabilir. Takıların tam olarak bölünmesi sizin takdirinize bağlıdır." 

Meghan Markle ise katıldığı birçok etkinlik başta olmak üzere zarif ve ihtişamlı takılarıyla boy göstermişti. Şimdilerde eşi ile birlikte Mayıs 2024'te Nijerya'ya yaptığı üç günlük ziyarette  Meghan , merhum Galler Prensesi'ne ait olduğu bildirilen elmas haçlı bir kolye takarak merhum kayınvalidesine saygı duruşunda bulundu. 

Meghan, kayınvalidesinin bu eşsiz parçasını halk önünde takmasa da, yer alan bilgilere göre  yakın zamanda Sussex Düşesi'ne gösterişli kolye Prens Harry'den hediye olarak verildi.

Meryem Uzerli'nin Cannes tarzı olay oldu! "Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ıydı"

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'nin Cannes tarzı olay oldu! "Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ıydı"
Berk Oktay'a Rus hayranlarından yoğun ilgi! Sabrı ve nezaketiyle...

İLİŞKİLİ HABER

Berk Oktay'a Rus hayranlarından yoğun ilgi! Sabrı ve nezaketiyle...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0