Christopher Nolan'dan kefiye detayı! Hayranıyla verdiği poz çok konuşuldu

Ünlü yönetmen Christopher Nolan, kızı Flora'nın okuduğu New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu'ndaki mezuniyet törenine katıldı. Ünlü ismin 'kefiye' takan bir hayranıyla verdiği poz ise sosyal medyada gündem oldu.

"Oppenheimer", "Yıldızlararası", "Başlangıç", "Kara Şövalye" ve "Akıl Defteri" gibi unutulmaz kült yapımlara imza atan ve yönettiği filmlerle 6 milyar dolardan fazla hasılat elde eden dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan, geçtiğimiz gün kızı Flora'nın okuduğu New York Üniversitesi Tisch Sanat Okulu'ndaki kareleriyle gündem oldu.

Christopher Nolan

Christopher Nolan

Kızının okulundaki mezuniyet törenine katılan Nolan, Flora'nın okul arkadaşı olduğu bilinen bir hayranıyla da poz vermeyi ihmal etmedi. Hayranının "kefiye" takmış olması gözlerden kaçmadı.

Christopher Nolan kefiye

Christopher Nolan kefiye

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Bonomo tepkilere yanıtsız kalmadı! Oğlu 'baba' yerine 'Can' diye hitap etmişti

Ligin asıl kaybedeni Astrolog Meral Güven oldu! Apar topar hesabını kapattı

İLİŞKİLİ HABER

Ligin asıl kaybedeni Astrolog Meral Güven oldu! Apar topar hesabını kapattı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0