Ligin asıl kaybedeni Astrolog Meral Güven oldu! Apar topar hesabını kapattı

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında Konya deplasmanında kazanarak şampiyonluğunu ilan ederken Fenerbahçe'nin ipi önde göğüsleyeceğini ileri süren astrolog Meral Güven, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Galatasaray, 2023-2024 sezonu Süper Lig şampiyonu olduktan sonra sosyal medyada gözler Astrolog Meral Güven'e çevrildi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk düğümü son haftaya kalınca, "Fenerbahçe mucize şekilde şampiyon olacak" diyen Güven, her fırsatta yanılmayacağını vurguluyordu.

Ancak Galatasaray, Konyaspor'u mağlup etti ve 102 puanla Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe ise İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen 99 puanla ikinci olmanın burukluğunu yaşadı. Sonuç böyle olunca 'Fenerbahçe kesin şampiyon' diyen Astrolog Meral Güven sosyal medyada tepkilerin odak noktası haline geldi.

Sosyal medyada bir anda gündem olan Güven, gelen tepkilerden kısa bir süre sonra sosyal medya hesabını kapattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Bonomo tepkilere yanıtsız kalmadı! Oğlu 'baba' yerine 'Can' diye hitap etmişti

Christopher Nolan'dan kefiye detayı! Hayranıyla verdiği poz çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Christopher Nolan'dan kefiye detayı! Hayranıyla verdiği poz çok konuşuldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0