Sinan Albayrak'tan dikkat çeken Gazze çağrısı! "Bugün bir milat olsun"

7 Ekim'den bu yana sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla terörist İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dikkat çeken usta oyuncu Sinan Albayrak, barış çağrısına bir yenisini daha ekledi. Usta oyuncu yaptığı paylaşımda "Bugün bir dönüm noktası, bir milat olsun. Bu katliamla ilgili paylaşımda bulunun!" diyerek tüm izleyenleri mazlumların sesi olmaya davet etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gazze'ye ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen usta oyuncu Sinan Albayrak, geçtiğimiz saatlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile İsrail'in Filistin'in Refah bölgesine düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Paylaşımı sırasında terörist İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararına rağmen masum Filistinlilerin sığındığı çadır kampını bombaladığını söyleyen Sinan Albayrak, bu katliama duyarsız kalan insanlar hakkında aldığı bir kararı açıklayarak takipçilerine bir kez daha çağrıda bulundu. Usta oyuncu; "Bugün özellikle bu konuya duyarsız kalıp, güncel hayata ilişkin paylaşım yapan tüm insanları listemden sileceğim." dedi.

"ONLARCA ÇOCUK, ONLARCA İNSAN!"

Paylaşımı sırasında "Bugün bir katliama tanıklık ediyoruz. Nihayet, paylaşımlar görüyorum Instagram'da. Böyle güzel çizimlerle betimlenmiş paylaşımlar, bu paylaşımların da çoğalması dileğiyle. Dün büyük bir katliam yaşandı. Tekrar. Refah'ta çadır kampı vuruldu. Onlarca çocuk, onlarca insan öldü. Bu sayının yüzlere kadar vardığı söyleniyor... Bir daha ve bir daha öldüler. Özet itibariyle, bugün özellikle bu konuya duyarsız kalıp, güncel hayata ilişkin paylaşım yapan tüm insanları listemden sileceğim. Sizden de ricam, bugün bir milat olsun. Bugün bir dönüm noktası olsun. Bugün herkes -en azından bu videoyu izleyen herkes- Gazze'yle ilgili bir paylaşım yapsın. Bu katliamla ilgili paylaşımda bulunsun. Sizden niyazım, ricam budur. Teşekkür ediyorum." şeklinde konuşan Sinan Albayrak, "Paylaşım yapmayan herkesi de silin, takibi bırakın bakalım neler oluyor..." diyerek paylaşımını sonlandırdı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım, sosyal medyada büyük ses getirdi.  

İşte, Sinan Albayrak'ın o paylaşımı;

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU!

"Yardım için Gazze’ye gitmek ister miydiniz?” sorusuna usta isim, "Eşimle onu konuşuyoruz. ‘Beni sal diyorum’, sonra kendim de kilitlenip kalıyorum. Arkadaşım, Mısır’ın Refah kapısına yardım amaçlı gitti ve haberleştik. 

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Sınır kapısına yaklaşamadan yolda durduruluyor, Mısır polisi tarafından ve yüzü arabaya vururcasına sorgulanıyor ve aranıyor. Dövülerek arabaya bindirilip, geri döndürülüyor. Bu bir din meselesi değil, insani mesele. Bizim sanatçımız ne yapıyor? Bizim insanımız ne yapıyor? Amerika'ya da bir takım kesimden çağrı gelince İsrail aleyhine ya da Filistin lehine konuşuyor" yanıtını vermişti.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

mustafa 1 ay önce

Anladım ki bulundukları yerden insanların "ben sizi desteklemiyorum, zulme rızam yoktur" demesi bile bazen çok şey ifade ediyormuş..

oflu raif örnek 1 ay önce

sen ne güzel bir insansın rabbim yolunu bahtını güzel eylesin senin güzel insanların herdaim yolu acık güzel olsun bize allah dostu lazım vatan için islam için bu güzel albayrağımızın çatısının altında yaşayı nasip etsin bize sinan albayrak abilerimiz gibi güzel inanlar lazım

hhhhhhh 1 ay önce

siyonistler geberecekler

Yaşlı aslan 1 ay önce

Diğer sanatçılar sana kurban olsun. Allah senden razı olsun.

Akg 1 ay önce

Helal olsun

Yorumların Tümünü Okuyun