Yahudi asıllı yazar Azra Kohen'in Filistinli insanları itham ettiği sözler kan dondurdu!

Yazar Azra Kohen, güvenli bölge olarak adlandırılan Refah'a yapılan katliam sonrasında infiale neden olacak açıklamalarda bulundu. 46 kişinin hayatını kaybettiği Refah saldırısından sonra Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü' ifade etti.

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yapılan saldırılarda onlarca masum insan hayatını kaybetti. Yerlerinden edilen on binlerce Filistinlinin "güvenli" olarak tanımladığı El-Mevasi bölgesindeki çadırları hedef alması ve 46 kişinin hayatını kaybetmesi gündemde yerini korurken sözde yazar Azra Kohen'den tepki çeken bir paylaşım geldi. 

Azra Kohen

Azra Kohen

Kohen, İsrail'in gösterdiği katliamdan sonra bir takipçisinin Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştirmesi üzerine Filistinlilerin çocuklarını, '3 saat önceden uyarılar yapılmasına rağmen bombaların atılacağı yerlere bilerek götürdüğünü' söyleyerek, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.

Azra Kohen

Azra Kohen

SOYKIRIMA UYDURDUĞU KILIF TEPKİLERİN ODAĞI OLDU

Kohen'in sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımı şöyle:

"Filistinle ilgili söyleyeceğim her şeyi zaten söyledim. Defalarca. Bir daha söyleyeyim: Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağırılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum! Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" 

Azra Kohen

Azra Kohen

GEÇMİŞ PAYLAŞIMLARINDA DA FİLİSTİN'İ HEDEF GÖSTERDİ

Kohen bir takipçisinin "Azra hanım Filistin hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum" sorusu üzerine verdiği yanıt ise akıllara durgunluk verdi. 

Kohen, o dönemki paylaşımında ise, "Kendi soyunu korumayan her ulus lanetlenir ve tabii kendi soyunu demagoji için kullanan, bomba atılacağı anons edildiği halde, bölge uyarıldığı halde çocukları köşelere koyup ellerinde kamera ile bekleyen bu kişilerin yok olmasını diliyorum. Kendi çıplak ellerimle yok olmalarına yardım edecek kadar..." ifadelerini kullanmıştı.

Azra Kohen

Azra Kohen

KOHEN'E TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kohen'in düşüncelerini aktarmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Filistin insanları itham ettiği sözler karşısında çok sayıda vatandaş çifte vatandaş olan Türkiye'deki siyonistlerin pasaport bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda Kohen'in sınır dışı edilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek çağrıda bulundu.

 

İsrail'in Refah saldırısına sanat camiasından tepkiler büyüyor! "Aylardır bu katliam yaşanıyor"

İLİŞKİLİ HABER

İsrail'in Refah saldırısına sanat camiasından tepkiler büyüyor! "Aylardır bu katliam yaşanıyor"
Mehmed Fetihler Sultanı'nın Mara Hatun'u Tuba Ünsal atak geçirdi! Hastanelik oldu

İLİŞKİLİ HABER

Mehmed Fetihler Sultanı'nın Mara Hatun'u Tuba Ünsal atak geçirdi! Hastanelik oldu
Haluk Levent'ten anlam dolu hareket! Filistin’e destek vermek amacıyla...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten anlam dolu hareket! Filistin’e destek vermek amacıyla...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0