
7 Ekim'den bu yana sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla terörist İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dikkat çeken Haluk Levent, geçtiğimiz gün İstanbul'un Fetih Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde yer aldı. Söylediği şarkılar sırasında bir değişiklik yapan ünlü sanatçı, Filistin’e destek vermek amacıyla arapça şarkı söyledi.
Geçtiğimiz haftalarda Birleşmiş Milletler toplantısında konuşma yapması istenen AHBAP kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, son dakikada konuşmasını değiştirmesi ve açıklamaları esnasında İsrail ve Netanyahu'yu kınamasıyla gündeme gelmişti. Ünlü sanatçı bu kez verdiği bir konser ile gündeme geldi. Geçtiğimiz gün İstanbul'un Fetih Yıldönümü kapsamında Maltepe Etkinlik Alanında konser veren Haluk Levent, Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla arapça şarkı söyleyerek katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşattı.
"16 BİN ÇOCUK İÇİN SÖYLEDİK"
Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla o anları yayınlayan Haluk Levent, paylaşımına "16 bin çocuk için söyledik. Onların dilinden. Kalbimin içindesin. İçindesin Filistin!" notunu düştü. Haluk Levent'in paylaşımından kısa bir süre sonra hızla yayılan o görüntüler, sosyal medyada büyük ses getirdi.
İşte, Haluk Levent'in o paylaşımı...


BİR YORUM YAPIN 0