Kayahan'ın kızı Beste Açar'a eş krizi! Çocuğuna kalan evi bile sattı ama...

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın 2022'de evlendiği eşi Evren Bölek, eski karısının nafakasını ödemeyince eve haciz geldi. Hem haciz hem de eşinin umursamaz tavırlarıyla karşı karşıya kalan Açar, boşanma kararı aldı. Ancak Bölek'in boşanmak istemediği öğrenilirken yeni detaylar şaşırttı.

Evren Bölek ilişkilerinin 3. ayında evlilik kararı alan ve 2022'de nikah masasına oturan Kayahan'ın kızı Beste Açar, evliliğinde yaşadığı krizle gündem oldu. Evliliklerinde iki yılı doldurmalarına az bir zaman kalan çiftin evliliğini derinden sarsan konunun 'nafaka' olduğu ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Evren Bölek, eski eşi Ece Taşkın'a olan nafaka borcunu ödemedi. Duruma öfkelenen Taşkın ise icra davası açtı. İcra memurları da geçen hafta Beste-Evren Bölek çiftinin evine haciz için gitti.

BORCU ÖDEDİ AMA BOŞANMAYA KARAR VERDİ

Kapıyı Beste Açar'ın annesi Nur Hanım açtı ve karşısında icra memurlarını görünce büyük şok ve üzüntü yaşadı. Fenalaşan Nur Hanım'ın durumunu duyunca eve koşan Beste Açar, kocası Evren Bölek'in eski eşi Ece Taşkın'a nafaka parasını ödemediğini öğrenince çok sinirlendi. Eşinin borcunu kapatan Beste Açar, bitmeyen borçları nedeniyle iki yıllık eşinden boşanma kararı aldı.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Beste Açar'ın boşanma davası açacağı öğrenilirken Evren Bölek'in 'Ben boşanmam' diyerek ayak direttiği ortaya çıktı. Öte yandan Beste Açar'a, eski kocası Engin Haravon'un ayrılırken çocukları için bir ev bıraktığı ancak Açar'ın Evren Bölek'in bitip tükenmeyen borçlarını kapatmak için bu evi satmak zorunda kaldığı iddia edildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Baba evine veda eden geline, abilerinden anlamlı hediye!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Hakan 1 ay önce

Ne güzel şirket kurmuşlar eski eşi boşa yeniden para al eskinin nafakasını öde

Ama Öyleee 1 ay önce

Arayan buluyor... Belasını da mevlasını da... çok mu aradın buldun bu insan müsveddesini acaba? Nasıl bir uyanıklık !!!! senin ki böyle...

ahmet 1 ay önce

yazık ! bunun da sebebi nafaka demekki. bu nafaka kanunun mutlaka değişmesi gerek. Nafaka yüzünden yıkılan bir yuva daha...

Akçaabatlıselçuk 1 ay önce

KANUNLAR BESTE ACARDAN YANA OLMALIDır araştırılıp netleşerek