Survivor'da görülmemiş ceza! RTÜK engeline takılan ceza herkesi şoka soktu

Acun Ilıcalı, Survivor'ın pazartesi günü yayınlanacak bölümünde kaybeden takıma uygulanacak cezaya ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ilıcalı, söz konusu içeriğin RTÜK nedeniyle televizyonda yayınlanamayacağını duyurdu.

Survivor 2026 yarışması yeni kurallarla geldi. Daha önceki sezonlarda ödül oyununu, kazanan takıma ödül verilirken artık kaybeden takıma da zorlu cezalar veriliyor. Şimdiye kadar çöp toplama ve bulaşık yıkama cezalarıyla karşı karşıya kalan yarışmacılara, son belirlenen ceza yayıncılık ilkelerini zorlayınca devreye RTÜK girdi.

EKRANLAR KARARACAK

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre, pazartesi günü kaybeden takıma verilecek cezanın içeriği, yayın kuralları açısından risk oluşturuyor. RTÜK kurallarına aykırı olabilecek unsurlar nedeniyle cezanın televizyon ekranlarında yayınlanmamasına karar verildiği belirtiliyor. Yapım ekibinin, olası yaptırımların önüne geçmek adına bu kararı aldığı öğrenildi.

CEZANIN İÇERİĞİ MERAK KONUSU OLDU

Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında izleyiciler, cezaya ilişkin detayları merak etmeye başladı. Daha önceki bölümlerde uygulanan cezaların zaman zaman tartışma konusu

Ilıcalı, sıradaki cezanın RTÜK kuralları gereği ekranlarda yayınlanamayacağını söyledi. İddialara göre, cezayı başka platformda yayınlayacaklarını, ancak mükemmel bir ödül ve enterasan bir cezanın yarışmacıları beklediğini sözlerine ekledi.

Ufuk Özkan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Son hali hayranlarını endişelendirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Özkan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Son hali hayranlarını endişelendirdi
İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu: İzmir'de ifade verdi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu: İzmir'de ifade verdi

BİR YORUM YAPIN 0