İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusu: İzmir'de ifade verdi

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, eski menajeri Şule Yazar'ın suç duyurusu üzerine şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında, eski menajeri Şule Yazar'ın suç duyurusu üzerine "başkasına ait bir malı teslim almaya ve malın alınmasına karşı koymaya teşebbüs" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. 

İZMİR'DE İFADE VERDİ

Şikayete konu olayın, Yazar adına kayıtlı Konak ilçesindeki bir otelle ilgili olduğu belirtildi. Tatlıses, şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere bugün İzmir Adliyesi'ne geldi.

Savcılıkta verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyen usta sanatçının, Yazar hakkında suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tatlıses, adliyeden ayrıldı.

KIZINDAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde konserlerini erteleyip Bodrum Bitez Adliyesi’ne gelmiş kızı Dilan Çıtak’tan şikâyetçi olmuştu.

 

 

 

Survivor'da görülmemiş ceza! RTÜK engeline takılan ceza herkesi şoka soktu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da görülmemiş ceza! RTÜK engeline takılan ceza herkesi şoka soktu
'Alnım açık başım dik' demişti: Oktay Kaynarca'nın test sonucu belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

'Alnım açık başım dik' demişti: Oktay Kaynarca'nın test sonucu belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0