Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda konserinde yüzünü gerdirdiğini açıklamıştı. Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yüzündeki değişimi bir kez daha gözler önüne serdi.
Türkiye'nin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, yarım yüz gerdirme operasyonu geçirdiğini açıklamıştı. Gündeş, seyircilere "Yarım yüz gerdirme ameliyatı yaptırdım, Nasıl, 10 yaş gençleşmiş miyim?" diye sormuştu. İltifat, kendisini en önden izleyen Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'dan gelmişti: "20 yaş genç duruyorsun." demişti

10 MİLYON TL HARCADI
Gündeş, katıldığı TV programında ortaya atılan iddiaya göre; ünlü sanatçının gençleşmek uğruna 200 bin dolar (yaklaşık 10 milyon TL) harcadığı ileri sürülmüştü.

YENİ POZLARINI YAYINLADI
Ünlü şarkıcı, yarım yüz gerdirme operasyonu yaptırdıktan sonraki görüntüsü çok konuşulurken kişisel hesabından yayınladığı karelerle yeniden gündeme geldi. Sahne performansından paylaşılan son karelerde sanatçının yenilenen görünümü dikkat çekerken, sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı.

Ebru Gündeş'in yeni görüntüsüne takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Gündeş'in sevenleri "Ebru 18 lik gibi olmuş', 'çok güzelsin' ve 'sonra da neden bana aşık olup duruyorsunuz?" gibi yorumlarda bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0