Wilma Elles Kanal7'nin sevilen dizisi ile ekranlara geri döndü: Tam böyle bir dizi arıyordum

Kanal7'nin sevilen komedi dizisi "Rafıklar" projesinde yer alan ünlü oyuncu Wilma Elles çekimler için Gaziantep'e gitti. Kebap yemeden sete çıkmadığını belirten ünlü oyuncu dizi çekimlerinin keyifli geçtiğini belirterek "Tam böyle biz dizi arıyordum" dedi.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Carolina rolü ile hafızalara kazınan, Wilma Elles Kanal7 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

"Çanakkale Çocukları", "Senden Bana Kalan", "Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü" gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu bu kez de Kanal7 ekranlarında yayınlanan "Rafıklar" dizisiyle ekranlara geliyor.

WİLMA ELLES "RAFIKLAR" DİZİSİNDE

Eğlence ve komediyi bir araya getiren “Rafıklar” dizisinde rol alan 39 yaşındaki Wilma Elles yeni dizisi hakkında konuştu.

"TAM BÖYLE BİR DİZİ ARIYORDUM"

Sosyal medya hesabından da yeni dizisine ilişkin paylaşmalarda bulunan ünlü oyuncu, “Kızım bir yaşına geldi, biraz büyümesini istedim. Tam böyle biz dizi arıyordum. Sıcak ve komedi. Biraz gülmeye ihtiyacımız var. Çocuklar bereketiyle geliyor. Beni zorlamıyor. Şükrediyorum, enerji veriyorlar. Beni gençleştiriyor. Çok eğlenceli” dedi.

GÜNE KEBAP YEMEKLE BAŞLIYOR

Dizi çekimleri için Gaziantep’e giden ünlü oyuncu Wilma Elles şiveli konuşmayı öğrendiğini belirterek, “Günlük hayatımda da Gaziantep şivesiyle konuşmaya başladım. Baklavanın nasıl yenileceğini öğrendim.” dedi.

Dizide yöresel kıyafetleri beğendiğini, İstanbul’da da Gaziantep yöresine uygun giyinebileceğini belirterek, “Alışırsam İstanbul’da da böyle giyinebilirim” dedi.

Ünlü oyuncu baklavanın nasıl yenileceğini öğrendiğini ve güne kebapla başladığını da belirterek dikkatleri üzerine çekti.

KAHKAHA DOLU SAHNELERİYLE İZLEYİCİYİ EKRANA KİLİTLİYOR

Organizasyon sektörünün renkli dünyasını eğlenceli bir dille ekrana taşıyan “Rafıklar”, Kanal 7 seyircisinin beğenisini topladı.

Organizasyon şirketi işleten yakın arkadaşların, üstlendikleri etkinliklerde yaşadığı birbirinden komik ve beklenmedik olayları ekranlara taşıyan “Rafıklar”, düğünlerden nişanlara, açılışlardan cenazelere kadar uzanan organizasyon dünyasını mizahla buluşturuyor.

Her bölümde yeni bir organizasyonun telaşı içinde kendilerini türlü aksiliklerin, yanlış anlaşılmaların ve sürpriz gelişmelerin ortasında bulan ekip, yaşanan krizleri kendilerine has yöntemlerle çözmeye çalışıyor. Sıcak dostlukların, ekip ruhunun ve eğlenceli diyalogların ön planda olduğu “Rafıklar”, ailece keyifle izlenebilecek samimi hikâyesi ve kahkaha dolu sahneleriyle izleyicilere neşeli anlar yaşatıyor.

Ekin Koç, Muhtemel Aşk dizisindeki yapay zeka sahnesinin kamera arkasını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Ekin Koç, Muhtemel Aşk dizisindeki yapay zeka sahnesinin kamera arkasını paylaştı
Kışa hazırlıklar başladı: Közlenmiş patlıcanı böyle saklayın!

İLİŞKİLİ HABER

Kışa hazırlıklar başladı: Közlenmiş patlıcanı böyle saklayın!
Cansu Dere'den sürpriz hamle: 4 yıl sonra geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Dere'den sürpriz hamle: 4 yıl sonra geri dönüyor
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0