Ünlü isimleri ağlatan kamu spotu

Kamu spotu okumak için çağrılan ünlüler, ellerine aldıkları raporu okurken duygusal anlar yaşadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla bir kamu spotu hazırlandı. Bu kamu spotunda ünlü oyuncular Emre Altuğ, Ecem Özkaya Üstündağ ve Olgun Toker rol aldı. 

3 ünlü oyuncuya istatistik rapor okuyacakları söylendi. Kamera kayıttayken ünlülere trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Oyuncuların o an yaşadıkları duygusal anlar #cankaybediyoruz başlığıyla kamu spotu videosu oldu.kamu spotu oluşturuldu.

Gökhan Demir’in hikâyesi ise şu şekilde;

Nihal ve Ramazan Demir çiftinin 14 yıllık evlat hasreti 27 Temmuz 1994'te tek yumurta ikizleri Gökhan ve Oğuzhan'ın doğmasıyla birlikte son buldu. İkizler 2012 yılında liseyi bitirdiler. İkisinin de hayali iyi bir üniversiteye girebilmekti. 19 Ekim 2012'de, Hasköy'de meydana gelen kaza ikizleri ayırdı.

Hatalı sollama yapan ehliyetsiz bir sürücünün çarpması sonucu Gökhan Demir ağır yaralandı. Sürücü kaçtı. Gökhan yoğun bakımda 9 gün sonra yaşamını yitirdi. Gökhan'ın ölümü kayıtlara sadece bir istatistik olarak geçti. Gökhan'ın kuzeni Yasemin Usta, işinden istifa ederek kazanın peşine düştü. Kaçan sürücüyü yakalattı. Sürücünün ehliyetini kazadan sonra aldığını ortaya çıkarttı. Kuzeni Gökhan'ın ölümüne neden olan sürücünün ceza almasını sağladı. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0