Mahallenin muhtarları geri dönüyor!

Bir dönemin efsane dizilerinden Mahallenin Muhtarları ekranlara geri dönüyor.

İlk olarak 1992'de yayınlanmaya başlayan efsane dizi Mahallenin Muhtarları, son dönemde eski dizilerin tekrar çekilmesi trendine ayak uyduruyor. Sadece Mahallenin Muhtarları değil Cennet Mahallesi, Çocuklar Duymasın gibi efsane dizilerin yeniden düzenlenip çekilmeye başlanacağı da konuşulanlar arasında.

Köşe yazarı Sina Koloğlu, bu iddiaları detaylı şekilde köşesine taşıdı. İşte Sina Koloğlu'nun yazısı;

Mahallenin Muhtarları 5 Ekim 1992'de Kanal 6'da yayınlanmaya başladı. 1994'te ATV'de sekiz sezon yayınlandı. 2001'de Kanal D'ye geçti. 2002 yılında ATV'ye döndü. Finali, 18 Haziran 2002'de star TV'de yaptı. 337 bölüm yayınlandı. Özel televizyon tarihinin ilk 10 yılının tüm oyuncuları ve oyuncu adayları bu diziden geçti. 199 oyuncu, değişik karakterlerde kendini gösterdi. Dizi, tekrar çekiliyor. Şöyle bir bilgi edindim. "Güncellenmiş konseptiyle hazırlanıyor. Aradan geçen zamandaki sosyolojik değişimler de göz önünde bulundurulacak."

BİR YORUM YAPIN 6

sait Dagli sukru 6 yıl önce

Super bi dizinin geri donmesi cok iyi olur ders verici didaktik guldururken eyiten bir diziydi geri donmesini dort gozle bekliyoruz hadi insallah Allahin izniyle dizi geri doner. Donmemesini isteyenler dizinin neyi tededetiklerinin farkinda deyiller.

TÜRKİYEM 6 yıl önce

Bu degilde bizimkiler dizisinin tekrar cekilmesini cok isterdim.

Toplam 1 beğeni

ali 6 yıl önce

Süper babayı(şevket altuğ)istiyoruz.

Toplam 2 beğeni

Gelmesin 6 yıl önce

Bence gelmesin daha iyi . gelsede izlemeyiz beğenmiyoruz.

Toplam 10 beğeni

Ne efsane ama??? 6 yıl önce

Bu dizide faiz yemenin ne kadar akıllıca olduğu(!), insanları arkasından dedikodu gıybetin gırla gittiği bunun gibi topluma zararlı birçok şeyin normalleştirildiği dönemin kötü bir dizisiydi.

Toplam 13 beğeni

sait dagli 6 yıl önce

O sizin dediginiz dizi bizimkiler dizisiydi karistirmisiniz Mahslenin Muhtarlari dizisi simsicak bir diziydi eyitici yardim severligi asilayan bir diziydi.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun