Dolunay 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nazlı ve Ferit birbirlerini...

Dolunay dün akşam 7.bölümüyle Star TV ekranlarındaydı. Reytinglerde yine zirvede olan Dolunay’da yeni gelişmeler var. Ferit ve Nazlı için itiraflara çok az kaldı. Peki, dizinin gelecek haftaki 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV’nin zirveleri başkalarına bırakmayan dizisi Dolunay dün yayınlanan son bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. 7.bölüyle ekranlarda olan Dolunay’da Ferit ve Nazlı baş başa kalarak birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Bulut için çırpınan ikilinin mutluluklarına gölgeyi ise dizinin kötüleri Hakan ve Demet düşürüyor. Bulut’un velayetini alan Hakan’ın kirli yüzü ortaya çıkmaya başlıyor. Engin mevzusundan canı sıkkın olan Fatoş’a ona içten içe ilgi duyan Tarık’ın dostluğu teselli veriyor. Dolunay yeni bölümüyle gelecek hafta yine Star TV ekranlarında olacak.

Dolunay 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 8.bölüm 1.fragmanı:

Dolunay 8.bölüm 2.fragmanı:

Dolunay 8.bölüm ne zaman ekranlarda olacak?

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in olduğu sevilen dizi Dolunay yeni bölümüyle 22 Ağustos Salı saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

dolunay-son-bölüm

dolunay-son-bölüm

Dolunay 7.son bölümde neler oldu? Ferit Nazlı’yı yakından tanıyor…

Ferit'in hastalığı Nazlı'yla ikisini yakınlaştırmıştır. Beraber geçirdikleri zamanın etkisi sonraki günlerde de devam eder. Ferit Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek ister. Nazlı da Ferit'le özel anlar paylaşmak ister. İkisi de duygularına hâkim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem bir araya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.

Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0